Derbi do derbija u četvrtfinalu Kupa BiH
U četvrtfinalu se igra jedna utakmica

Susreti se igraju danas

Derbi do derbija u četvrtfinalu Kupa BiH

Midhat Šljivak

Četvrtfinalni dueli Kupa Bosne i Hercegovine na rasporedu su danas, a nema dileme da nas čekaju izuzetno zanimljive utakmice.

Tri para četvrtfinala čine pravi premijeligaški derbiji, dok će u duelu niželigaša igrati Klis i Zvijezda 09.

Najviše pažnje svakako izaziva meč na Koševu gdje će Sarajevo ponovo ugostiti Zrinjski.

Plemići su u subotu u prvenstvenom duelu slavili sa 0:1 i pokazali su da će u drugom dijelu sezone biti kandidat za sami vrh tabele i potpuno su nadigrali aktuelnog prvaka.

Bordo tim je sada na popravnom. Nema nikakve dileme da navijači ovog tima očekuju mnogo bolju igru od one koja je viđena tokom vikenda, jer danas mjesta za kiks nema.

Sarajevo je u kladionici Mozzart blagi favorit u ovom meču, a prognozu ishoda ovog meča možete ostaviti OVDJE.

Tuzla City će na Tušnju ugostiti Željezničar i to je još jedan duel koji je repriza od prethodnog vikenda.

Plavi sa Grbavice su u subotu izgledali jako loše i poraženi su sa 2:0, a Amar Osim je nakon meča najavio da će današnji meč biti mnogo drugačiji.

Kladite se na meč Tuzla City - Željezničar u Mozzartu. Opkladu OSTAVITE OVDJE.

Veliki je pritisak na stručnom štabu i rukovodstvu Plavih. Još jedan kiks sigurno ne dolazi u obzir kod navijača, koji su veoma razočarani sezonom u kojoj se slavi 100. rođendan kluba.

Ove sezone sjajni Široki Brijeg na Pecari će ugostiti Borac.

Tim Tonija Karačića igra sjajan fudbal. Zasluženo su u vrhu prvenstvene tabele i sigurno da su favoriti za prolaz u polufinale protiv neuvjerljivog tima iz Banja Luke.

Mozzart vam nudi sjajne kvote na ovaj meč, a opkladu OSTAVITE OVDJE.

U posljednjem duelu Klis i Zvijezda 09 će tražiti najveći uspjeh u klupskoj historiji, a vidjet ćemo ko će ostvariti plasman dalje. Mozzart vam nudi mogućnost klađenja na ovaj meč, a opkladu OSTAVITE OVDJE.

Parovi četvrtfinala Kupa BiH:

14:00 Tuzla City - Željezničar

14:00 Klis - Zvijezda

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

16:00 Široki Brijeg - Borac (Arena Sport)

18:30 Sarajevo - Zrinjski (Arena Sport)

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

LevoKrilo
Čuj ovoga, ako corona potraje Sarajevo će biti prvak? Šta je bilo godinu ranije, dupla kruna sa najviše postignutih i sa najmanje primljenih golova, sa najviše pobjeda i najmanje poraza...Kakvi ste Vi pačenici i kompleksaši kada je u pitanju F.K. Sarajevo... Kada su Zrinjski i Željezničar sebi krojili tabele i prvenstva tada ste vjerojatno šutjeli, sada kada je evidentno da je Sarajevo u svim segmentima najbolje, to ne želite da priznate...Kakvi kompleksi, do kada će te ljudi biti toliko nerealni, do kada? Pa svi su navijači Sarajeva čestitali Zrinjskom na pobijedi za vikend i mi tu nemamo problem kada je neko bolji u određenom trenutku....
5 2
SonPen1946
DUPLA KRUNA MUBAREK OLSUN!
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.