Joshua se 'ubija' od treninga, a Fury po starom: Pijem do 12 piva dnevno, ne jedem i ne radim ništa
Foto - EPA

Kralj Cigana uživa

Joshua se 'ubija' od treninga, a Fury po starom: Pijem do 12 piva dnevno, ne jedem i ne radim ništa

Midhat Šljivak

Svijet boksa sa nestrpljenjem očekuje obračun Tysona Furyja i Anthonyja Joshue za apsolutnog prvaka svijeta.

Joshua ne prestaje sa trenizima. Doslovno se AJ 'ubija' od rada, a sa druge strane Fury ne radi apsolutno ništa.

Tim Anthonyja Joshue tvrdi kako je dogovor o borbi jako blizu, ali Kralj Cigana odbacuje takve navode i ima jasan stav kada je njihov meč u pitanju.

"Nije mi bitno šta govore jer borbe neće biti dok ne budem imao zvaničan datum i mnogo novca u džepu", jasan je Fury i dodao je:

"Borba će se dogoditi, ali da li vjerujem da je baš on naredni? Ne. Ove godine ću se boriti dva puta i nije me briga koga ću imati za protivnika. Samo se želim boriti", rekao je Fury i poručio je da se ne želi boriti u Velikoj Britaniji već u SAD-u.

Fury je u prošlosti bio ovisnik o hrani, alkoholu i drogama. Sada također koristi velike količine alkohola i pije do 12 piva dnevno.

"Prestao sam sa trenizima i odmaram. Znam popiti osam, deset ili 12 piva denevno. Ne jedem ništa i sve kalorije unosim alkoholom. Trenirao sam jako, nije bilo napretka i sada odmaram", rekao je WBC šampion svijeta.

Borba Furyja i Joshue navodno bi se trebala desiti u junu ili julu. Još uvijek se pregovara, a ugovara se i revanš kojim bi se zaključila bokserska 2021. godina.

Top Komentari

Famoza
Fury ti si za mene Tito!
6 3
AsmirM
Covjek zna kako izvuci vise novca ,zato i trazi 2 meca uvijek jedan moze izgubiti.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi