Bavi se prodajom polovnih automobila, nije trenirao četiri mjeseca i sutra će igrati na Wembleyju

U fudbalu ima zaista svega

Bavi se prodajom polovnih automobila, nije trenirao četiri mjeseca i sutra će igrati na Wembleyju

E. Čaušević

Reprezentacija Engleske sutra igra na Wembleyju meč prvog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv selekcije San Marina.

Jasno je da je Engleska veliki favorit u ovom duelu i sve osim pobjede domaće selekcije bi bila nevjerovatna senzacija.

U engleskim medijima u centru pažnje nalazi se spisak igrača San Marina, a jedan fudbaler im je posebno privukao pažnju.

Poznato je da za ovu selekciju igraju igrači kojima je fudbal većinom hobi, te većina njih ima neke druge poslove. Tako se u centru pažnje našao Lorenzo Lunadei koji se našao na spisku za naredne mečeve San Marina.

Lunadei se inače bavi prodajom polovnih automobila i to mu je glavnih izvor prihoda, dok se fudbalom bavi rekreativno. No, obišao je cijelu Evropu igrajući za reprezentaciju i sigurno je da u tome itekako uživa.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Ono što je Englezima privuklo pažnju jeste da Lunadei nije trenirao čak četiri mjeseca jer je bio pozitivan na koronavirus i tek se nedavno oporavio. Ipak, i pored toga je dobio poziv i već sutra bi mogao zaigrati na Wembleyju.

Lorenzo Lunadei combines his footballing career with a job selling cars

Top Komentari

Bordobjeli
Ovaj bi željkanu 2 zabio...
3 4
AnijakManjo
Posisaj za Zeljkanu, imamo tvrdu, a ne ko vi mekanu.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi