Cvijanović drži vrh, ko ga može ugroziti?

Lista strijelaca Premijer lige

Cvijanović drži vrh, ko ga može ugroziti?

Samir Mlaćo
Na listi strijelaca Premijer lige naše zemlje ništa novo.

Lidersku poziciju sa 11 golova i dalje drži Obren Cvijanović iz Veleža koji je postigao 11 golova. Prvi pratioci su mu Nemanja Bilbija (HŠK Zrinjski), te Benjamin Tatar koji je ove zime iz FK Sarajevo otišao u Saudijsku Arabiju.

Fejsal Mulić, bivši član Veleža je na devet golova, koliko je postigao iz Goran Zakarić iz Borca.

Po osam je postigao dvojac iz FK Borac, Jovo Lukić i Stojan Vranješ.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na sedam su Fanimo (FK Sarajevo), Nedim Hadžić (FK Mladost), Alen Jurilj (NK Široki Brijeg), Adnan Osmanović (FK Olimpik) i Almedin Ziljkić (FK Borac).  

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

jebacmamavedo696969
KUL E`UZU BI RABBI-L-FELEK. MIN ŠERRI MA HALEK. VE MIN ŠERRI GASIKIN IZA VEKAB. VE MIN ŠERRI-N-NEFFASATI FI-L-UKAD. VE MIN ŠERRI HASIDIN IZA HASED.
4 0
starigrad
Ma kakav borac i gigović. Imaju oni samo puste želje. Nisu vrijedni pomena. Zna se ko je bio i ko će biti ŠAMPION. Ko je i naučio. Mosa Rajvosa. P. S. Izbjegavajte gubivicu - 14 stepeni.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi