Još jedno 'ne' na poziv Sarajeva

Treća odbijenica

Još jedno 'ne' na poziv Sarajeva

M. Šljivak

FK Sarajevo stigla je i treća odbijenica za zazakazni sastanak klubova Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Nakon što su učešće na sastanku kojeg organizuje bh. prvak otkazali FK Željezničar i HŠK Zrinjski, isto je učinio i NK Široki Brijeg.

Tim sa Pecare se oglasio saopštenjem i kao i prethodnici, oni smatraju da nije pravo vrijeme za razgovore.

Obavještavamo cjelokupnu sportsku javnost kako predstavnici NK Široki Brijeg neće nazočiti današnjem sastanku iniciranom od strane FK Sarajevo, a za kojeg smo dobili dana 26. travnja 2021. godine.

S obzirom na okolnosti u kojima je iniciran sastanak (nezadovoljstvo suđenjem na pojedinim utakmicama), mišljenja smo kako bi razgovor o predloženim temama koje smo naknadno dobili mogao biti čak kontraproduktivan. Također, mišljenja smo kako bi predložene teme sastanka trebalo kvalitetno pripremiti i raspraviti na koncu sezone u atmosferi bitno drugačijoj od one u kojoj trenutačno svi zajedno egzistiramo.

𝗦𝗹𝘂𝘇̌𝗯𝗲𝗻𝗼 𝗽𝗿𝗶𝗼𝗽𝗰́𝗲𝗻𝗷𝗲❗ Obavještavamo cjelokupnu sportsku javnost kako predstavnici NK Široki Brijeg neće nazočiti...

Posted by NK Široki Brijeg on Thursday, April 29, 2021

Napominjemo kako ostajemo otvoreni za daljnje korake i podržavamo inicijativu za osnivanjem Udruge premijerligaša i svih koraka koji će doprinijeti podizanju kvalitete domaćeg nogometa", saopšteno je iz NK Široki Brijeg.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sastanak klubova iz Premijer lige BiH zakazan je za 13 sati. Nisu u Bordo klubu očekivali ovako brojne otkaze i vidjet ćemo ko će se uopšte pojaviti na sastanku.

Širokobriježani su trenutno petoplasirani tim Premijer lige Bosne i Hercegovine i do kraja sezone im predstoji borba za plasman u Evropu.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli
Bravo ujke.Ni vi nemate pravo do kraja A reci za sudjenje.Udri Vranjesu,udri samo
11 9
jeroha1987
****m te listicoooooo
5 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi