UFC borci žestoko 'zakuhali' pred sutrašnji meč

Vruće na sučeljavanju

UFC borci žestoko 'zakuhali' pred sutrašnji meč

Midhat Šljivak
Teme:

Ion Cutelaba i Dustin Jacoby imali su žestoko sučeljavanje pred njihov sutrašnji meč u Las Vegasu.

Na sučeljavanju pred borbu Cutelaba je napao Jacobyja. Zgrabio ga je za vrat dok su bili licem u lice, ali srećom Dana White i osiguranje su brzo reagovali.

Strasti između dvojice boraca su se smirile, ali ovo je sasvim sigurno najava žestokog obračuna u sutrašnjem meču.

Sutrašnji event u Las Vegasu predvode Dominick Reyes i Jirzi Prochazka, a Cutelaba i Jacoby su dio glavnog programa i nakon svega što smo vidjeli u najavi, ovo bi mogao biti pravi rat u oktagonu.

Cutelaba je pred ovaj meč blaži favorit. Kvota na njegovu pobjedu je 1.70, dok je kvota na pobjedu Jacobyja 2.00.

Moldavski Hulk Cutelaba je profesionalnu karijeru započeo 2012. godine. Četiri godine kasnije postao je član UFC-a i trenutno je na omjeru od 15-6-1.

S druge strane Jacoby je profesionalac od 2010. godine. Član elitne MMA promocije postao je prvi put 2011. godine, ali je nakon dva poraza 2011. godine otpušten.

Vratio se prošle godine u roster UFC-a i vezao je tri pobjede i trenutno je u karijeri na omjeru od 14-5.

Top Komentari

Mele
Pumpanje malo za medije i tv prava. Bice love.
0 0
Edo90
Ja mislio vec odradili dvije runde
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi