Sergej Jakirović nakon poraza od Borca: Nisam vidio ništa i nemam šta komentarisati

Trener HŠK Zrinjski

Sergej Jakirović nakon poraza od Borca: Nisam vidio ništa i nemam šta komentarisati

M. Šljivak

Zrinjski je večeras poražen od Borca u Banjaluci rezultatom 2:1.

U jako uzbudljivoj utakmici gosti su na kraju otišli kući bez ijednog boda, iako su odigrali veoma dobar meč.

Trener mostarskih Plemića Sergej Jakirović nije želio previše komentaristati ovaj susret.

"Nisam vidio ništa i nemam ništa komentarisati. Za ono što bih rekao mogao bih biti kažnjen", kratko je poručio Jakirović za Arenu.

Novim neuspjehom mostarski sastav je sve dalje od pozicije koja vodi u Evropu, a bit će još u težoj situaciji ako Široki sutra savlada Tuzla City.

Zrinjskom slijede dvije domaće utakmice protiv Krupe i Željezničara, a u posljednjem 33. kolu će na gostovanje kod Tuzla Cityja.

Plemići su nakon ove utakmice zabilježili deseti poraz u sezoni i ostali su na petoj poziciji sa 50 osvojenih bodova i trebat će im pravo čudo da završe na nekoj od pozicija koje vode u Evropu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ukoliko se to dogodi Zrinjski će po prvi put nakon sezone 2012/2013 ostati bez plasmana na euroscenu. Njihovi glavni konkurenti za to Široki i Velež svoje utakmice igraju sutra. Rođeni će na svom stadionu ugostiti Željezničar, dok će Široki na Pecari dočekati Tuzlu City.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MethodMan
Svaka čast gospodin Jakirovicu
24 5
Edin Merlin
Svi vide offside 2 metra,samo arbitri ne.. Eto kako je Borac stigao 13 bodova... The End
13 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi