Pretučena majka zvijezde Manchester Cityja, bila je u pijanom stanju

Phil Foden se nije oglašavao

Pretučena majka zvijezde Manchester Cityja, bila je u pijanom stanju

Edmir Škorić

U Engleskoj su se tabloidi raspisali o još jednom skandalu, a ni kriv ni dužan je na naslovnicama Phil Foden.

Mladi nogometaš koji ima izuzetnu sezonu s Manchester Cityjem našao se na naslovnicama zbog njegove majke, koja je u pijanom stanju učestvovala u jednoj tučnjavi.

Uz to, Fodenova majka Claire Foden zadobila je ozbiljne povrede. Imala je plavo ispod oba oka, te brojne masnice po tijelu. Sve se dešavalo u jednom lokalnom baru gdje je Claire prisustvovala rođendanskoj zabavi njene prijateljice.

Interesantno da su upravo Claire i njena prijateljica bile akteri ovog skandala, a još bizarnije je, pišu The Sun i ostali britanski tabloditi, što je sve počelo tako što je jedna od njih od druge zatražila cigaretu. Najprije je počela verbalna rasprava, a onda su 'dame' krenule u razmjenu udaraca.

Takođe, očevici tvrde da su njih dvoje popile ogromnu količinu votke, a da su se boce ovog pića mogle naći i na putu ispred kluba u kojem se sve dešavalo.

Veznjak Cityja se nije oglašavao povodom novonastalog skandala.

On će se naravno fokusirati na ostatak sezone, ali i nadolazeće Evropsko prvenstvo. Prije nego ono počne 11. juna, Foden sa Cityjem želi da osvoji Ligu prvaka. Finale se igra 27. maja u Portu, a protivnik Građanima bit će Chelsea.

City je već osvojio Premier ligu i Liga kup, pa ima priliku da ovu sezonu učini nevjerovatnom za navijače Cityja.

Top Komentari

konjnakvadrat
Ko je jaranica ?Tayson ?
4 0
prka
Ma dobra je realno i sa ovim sljivama
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi