"Moja garaža Specijal" - Analize i najave utakmica, te zanimljivosti sa Evropskog prvenstva
FOTO - Nekadašnji bh. reprezentativac analizirat će utakmice EP

Uz gosta komentatora

"Moja garaža Specijal" - Analize i najave utakmica, te zanimljivosti sa Evropskog prvenstva

Adnan Beganović

Danšanjim susretom između Italije i Turske počinje Evropsko prvenstvo u fudbalu na kojem na našu žalost neće učestvovati fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine.

Ljubitelji reprezentativnog fudbala došli su na svoje, odnosno od danas će uživati u igrama najboljih reprezentativnih selekcija Starog kontinenta.

Evropko prvenstvo zbog pandemije je odgođeno za godinu dana, a u narednih mjesec dana moći ćete uživati i u podcastu "Moja garaža Specijal" u kojem ćemo uz gosta komentatora, nekadašnjeg bosanskohercegovačkog reprezentativca Omera Joldića, analizirati dešavanja na EP.

Zahvaljući sponzorima Mozzartu, Carlsbergu i Red Bullu svaki drugi dan naš gost komentator će analizirati odigrane utakmice, a govorit će i o onima koje slijede.

U prvoj epizodi fokus je bio na dosad održanim Evropskim prvenstvima, te na prvoj utakmici Italija - Turska.

"Italija je od dolaska Mancinija promijenila svoj način igre. Mancini je bio ofanzivac, pa želi takvu igru prenijeti na svoje izabranike", između ostalog je rekao Joldić, dok je za reprezentaciju Turske istakao:

"Vođeni su sa dobrim trenerom. Imaju strašnog igrača Yilmaza, vodio je Lille do titule. Imaju par dobrih individualaca. Mislim da možemo očekivati dopadljivu utakmicu, ne mogu reći sa mnogo golova jer je početak prvenstva. Neće niko protiv Turske moći ući u utakmicu a da kaže da će pobijediti".

Kompletnu prvu epizodu "Moja garaža Specijal" možete pogledati u video prilogu.

Top Komentari

emko89
Benjamin Šeško, 18 godina, 5 miliona vrijedi, zašto niko ne piše o njemu ? Momak porijeklom iz Doboja, slovensko državljanstvo!
3 5
Rehica
Ovaj kao da referat izlaže iz fizike pa mora čitati
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.