AEK sa pojačanjima stiže na Grbavicu: Vranješ i Araujo u kombinacijama za duel protiv Veleža

Imat će pravo nastupa

AEK sa pojačanjima stiže na Grbavicu: Vranješ i Araujo u kombinacijama za duel protiv Veleža · Saznajemo

Haris Zilić
Teme:

Ekipa AEK-a u četvrtak gostuje na Grbavici protiv Veleža u prvoj utakmici drugog pretkola UEFA konferencijske lige.

Tim iz Atine nedavno je objavio sastav u kojem stiže na Grbavicu gdje je nekoliko poznatih imena, a danas je sitglo još dobrih vijesti za navijače tima iz grčke prijestolnice.

Prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, pravo nastupa na Grbavici imat će bivši reprezentativac BiH Ognjen Vranješ te bivši fudbaler Barcelone Sergio Araujo.

Vrnaješ se u AEK vratio iz redova Anderlechta, a Aruajo se vraća nakon epizode u redovima španskog Las Palmasa.

Grčki velikan u dvomeč sa Rođenim ulazi kao veliki favorit, a trener Vladan Milojević odabrao je veoma jak sastav iodnosno fudbalere na koje će računati u utakmicama sa mostarskim timom.

Na popisu za utakmicu je dosta poznatih imena, a naravno najveću pražnju privlači ime Anela Šabanadžovića, dugogodišnjeg člana FK Željezničar, koji bi tako ponovo mogao zaigrati na Grbavici.

Pored Šabanadžovića tu je i još jedan bh. fudbaler. Mladi bek Vedad Radonja će biti na raspolaganju Milojeviću, no teško je očekivati da će dobiti šansu za igru.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Duel Velež i AEK-a igra se u četvrtak sa početkom u 20:30, a sedam dana kasnije na rasporedu je revanš u Atini.

Pobjednik dvomeča Veleža i AEK-a u trećem pretkolu UEFA konferencijske lige odmjerit će snage sa boljim iz duela Elfsborg - Milsami.

Top Komentari

damir83
Baš mi je zao što je ovaj Ogi zasrao sa tetovazama i tako dlje. Gotivio sam ga kao igrača, ginuo je za svaku loptu.. Šta politika od ljudi pravi… hajde makar je zveknuo Karleušu…
20 2
Tarik_Hakalo
JUNACKI ODIGRATI PA STA BUDE. VOLIMO MOSTARSKI VELEZ ❤❤
13 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti