Kylian Mbappe je mirno podnio odluku PSG-a
Foto - EPA

Ostaje u klubu

Kylian Mbappe je mirno podnio odluku PSG-a

Midhat Šljivak

Real Madrid odlučio je danas prekinuti sve pregovore sa PSG-om o dovođenju Kyliana Mbappea.

Na ovu odluku Kraljevi su se odlučili nakon što je francuski klub odbio ponudu od 200 miliona eura i Mbappe će ostati u Parizu barem još jednu sezonu.

Mbappe je večeras saznao za odluku kluba da ga ne proda ovog ljeta. RMC navodi kako ju je prihvatio veoma mirno.

Kylian se ne želi previše buniti. Poštuje odluku koju je klub donio i do kraja sezone će profesionalno odraditi svoje obaveze.

Međutim, novi ugovor neće potpisati. Ova sezona će mu biti posljednja u dresu PSG-a i on će kao slobodan igrač napustiti klub u ljeto 2022. godine.

Već od januara sjajni napadač može pregovarati sa drugim klubovima. Real je naravno glavni favorit za njegov angažman, ali s obzirom na to da je slobodan igrač, vjerovatno će imati konkurenciju za njegov potpis.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kylian Mbappe je odlično ušao u novu sezonu sa PSG-om. Zabio je tri gola i upisao je dvije asistencije u četiri odigrane utakmice.

Mbappe je ukupno u dresu francuskog velikana odigrao 175 utakmica i postigao je 135 golova.

Top Komentari

f0restinho
Kakvi glupani mozes sad uzeti 200m a sljedece godine free, gdje ona Fifa zar nisu rekli da PSG mora zaraditi 150m od transfera????????? MRŠ kaznjavaju Romu, Inter itd a P$G ni rijeci fuj fuj.
13 1
WOLF20
Hoce li biti jos kakva vijest za Pjanica veceras? Pitam za jarana :)
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi