Jedini udarac prema golu Poljske uputili u 84. minuti i to sa centra, reakcija Lewandowskog je hit

San Marino teško poražen

Jedini udarac prema golu Poljske uputili u 84. minuti i to sa centra, reakcija Lewandowskog je hit

Edmir Škorić

Poljska je sinoć uvjerljivo i potpuno očekivano savladala San Marino s 5:0.

San Marino je na sedam mečeva upisao sedam poraza i još uvijek je bez datog gola dok je primio 29. Protiv Poljaka su bili gosti bez ikakve šanse, a na njihov gol su Robert Lewandowski i društvo ispalili čak 32 udarca.

San Marino je imao ukupno dva pokušaja, ali samo jedan u okvir gola i to u 84. minuti, kada je jedan od igrača ove reprezentacije sa centra šutirao prema golu, praktično iz očaja.

Naravno, bio je to lak plijen za poljskog golmana, a kamere su zatim uhvatile zvijezdu Bayerna, Lewandowskog, koji je sjedio na klupi i aplaudirao na ovom pokušaju.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Inače, na ovom meču oprostio se dugogodišnji golman poljske reprezentacije Lukaš Fabianski, koji je uz ovacije ispraćen kada je u 57. minuti izašao iz igre.

Top Komentari

Eduard
E cuj iz ocaja. A da je zabio gol bio bi velemajstor. Idiote
6 0
zevs
hebote kakav mi glup sportski portal citamo, de nek neko napiše imal neka ozbiljnija bosanska sportska stranica
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi