Niko se nije nadao ovoj odluci: Real Madrid odustao od velikog potpisa
Foto - EPA

Rudiger ne dolazi u Madrid

Niko se nije nadao ovoj odluci: Real Madrid odustao od velikog potpisa

Midhat Šljivak

Madridski Real navodno je odustao od dovođenja njemačkog fudbalera Antonija Rudigera narednog ljeta.

Sjajni defanzivac Chelseaja slobodan je fudbaler na kraju ove sezone, a već od prvog dana nove godine može pregovarati s drugim klubovima.

Real Madrid se spominjao u prethodnom periodu kao veoma izgledna opcija za potpis, postojao je ogroman interes Kraljeva, ali je madridski velikan iznenada odustao.

Tako barem tvrdi novinar Jose Luis Sanchez koji je u emisiji El Chiringuito saopštio kako Real više ne razmatra potpis Rudigera i da su napustili ovu 'operaciju'.

Rudiger će tako sagledati ostale ponude koje su mu stigle. Interes za njega pokazuju Bayern, PSG, ali i Juventus koji se navodno priključio trci za ovog fudbalera.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Antonio Rudiger je od 2017. godine član Chelseaja. Odigrao je 166 utakmica i zabio je devet golova.

Prethodno je ovaj 28-godišnjak igrao za Romu i Stuttgart, gdje je i počeo profesionalnu karijeru.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

arijan10
Kontam Niko Kovač ili Niko Kranjčar, kad ono nije Niko nego nitko...
1 6
Mele
Trazi 20 miliona za potpis, kao neki bonus, jos su tu provizije za menadzera, nije to mala cifra uz platu od desetak miliona.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi