"Da sam Haaland nikad ne bih igrao s Mbappeom"

Ozbiljne riječi od iskusnog fudbalera

"Da sam Haaland nikad ne bih igrao s Mbappeom"

Admin Čaušević

Erling Haaland i Kylian Mbappe su sadašnjost, ali i budućnost fudbala, igrači koji će se sigurno boriti za Zlatnu loptu u narednom desetljeću. 

Haaland i Mbappe bi na ljeto mogli promijeniti sredinu. Francuzu ističe ugovor s PSG-om, dok Norvežanin teži ka većem i konkurentnijem klubu od Borussije Dortmund.

Gerard Pique, iskusni štoper i čovjek koji je osvojio sve što se može osvojiti u fudbalu je dao zanimljiv savjet Haalandu, tj. da ne igra zajedno s Mbappeom.

"Da sam ja Haaland i da želim Zlatnu loptu, nikad ne bih otišao u isti tim kao Mbappe", kazao je Pique gostujući u jednoj od emisija.

Haaland i Mbappe zasigurno žele biti prve zvijezde u svojim timovima, posebno se to odnosi na francuskog napadača pa je s te strane Piqueova izjava i možda na mjestu.

Ipak s druge strane poznato je da je Haaland Barcelonina tiha patnja, pa ovakva izjava legende katalonskog giganta ne predstavlja iznenađenje, pošto je Mbappe na domak potpisa za Real.

Katalonci su dovođenjem Ferrana Torresa, Pierra Emericka Aubameyanga i Adame Traorea, uz već postojeće Ansu Fatija, Martina Braitwhitea i Memphisa Depaya napravili pravu gužvu u napadu pa će biti zanimljivo da će na ljeto krenuti i po 21-godišnjeg Norvežanina.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

emial766
Da sam Haaland nebi nikad otiso ni u Barcu ako ne zelim igrat EL. Mislim dragi Pique da se fudbal ne igra radi ZL nego radi trofeja kao CL. Nije ovo tenis drug.
12 4
Benz
Nemate vi para za Halanda ..
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi