Jose Mourinho izjavom nakon utakmice ponovo "kupio" navijače Intera

Njegova Roma poražena na Meazzi

Jose Mourinho izjavom nakon utakmice ponovo "kupio" navijače Intera

E. Ganibegović

Roma je sinoć završila nastup u italijanskom Kupu.

Vučica koju s klupe predvodi proslavljeni Jose Mourinho poražena je s 2:0 na Giuseppe Meazzi od Intera u četvrtfinalu i Serie A i UEFA-ina Konferencijska liga preostala su dva takmičenja u kojem ćemo ih gledati ove sezone.

Golove za Inter postigli su Edin Džeko u prvom i Alexis Sanchez u drugom poluvremenu utakmice.

Iako je ovo već drugi poraz Mourinhove Rome od Intera ove sezone (prvi u Seriji A, 0:3 na Olimpicu), Portugalac je izjavom poslije utakmice ponovo pokazao koliko je privržen Interu s kojim je doživio najljepše trenutke u trenerskoj karijeri.

"Način na koji su me dočekali Marotta, Zanetti, Zhang i navijači Intera ne mogu zaboraviti. Svi su bili ljubazni prema meni. Nikada neću moći da sakrijem da je moja ljubav prema Interu vječna", rekao je "Posebni".

Podsjetimo, Mourinho je s Interom 2010. godine osvojio trostruku krunu osvojivši Ligu prvaka, Seriju A i Kup Italije, a godinu dana prije toga također je bio pobjednik Serije A, te italijanskog Superkupa. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

OR7
ubjeđen sam sve više i više da ne on najveća fula među trenerima....
5 1
Goran86
Ovaj bi kcerku dao samo da ga Inter opet kupi.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi