Džeko postigao važan gol protiv Napolija, ali navijači Intera ne smatraju ga igračem utakmice

Oduševio ih Dumfries

Džeko postigao važan gol protiv Napolija, ali navijači Intera ne smatraju ga igračem utakmice

Edmir Škorić

Inter je sinoć u Napulju odigrao derbi protiv Napolija, koji je završen rezultatom 1:1.

Napoli je poveo golom Insignea s penala u prvom dijelu, da bi početkom drugog poluvremena Edin Džeko postigao pogodak za izjednačenje i na kraju gostima iz Milana donio vrijedan bod u borbi za Scudetto.

Inter ostaje lider, ali mogao bi izgubiti prvo mjesto ako gradski rival Milan danas pobijedi Sampdoriju. Ipak, treba imati na umu da Inter ima utakmicu manje od Milana.

Iako je dao pogodak, deseti u Seriji A ove sezone, Džeko prema mišljenju navijača nije igrač utakmice. Inter poslije svake utakmice na Twitteru pravi anketu s pitanjem ko je bio najbolji na terenu, a uz Džeku su ponuđeni još Denzel Dumfries, Samir Handanović i Ivan Perišić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tek 18,5 posto glasova za Džeku, za Dumfriesa čak 44,3 posto. Njih 21,6 posto smatra da je Handanović bio najbolji, a 15,6 posto je glasalo za hrvatskog reprezentativca.



Top Komentari

King_Kenny
...pa ovi nisu normalni,Dumfries bio najgori na terenu,covjek je imao stotinu izgubljenih lopti,kad god je krenuo na Koulibalyja covjek ga zaustavio...igrac manje na terenu...ne kszem da je Dzeko bio spektakularan,ali ovaj je vise stete nanio nego koristi.
4 2
Tas14
Dumfries gubio posjed i nije bio na nivou kao inace?
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi