Dembele je nadmašio i Balotellija, Xavi na press konferenciji govorio gluposti Francuza

Zaista nevjerovatno

Dembele je nadmašio i Balotellija, Xavi na press konferenciji govorio gluposti Francuza

Edmir Škorić

Ousmane Dembele je ostao u Barceloni iako ga se klub svim silama pokušavao riješiti.

Dembele ima ugovor do kraja sezone i odlučio je da ga ispoštuje do kraja, bez obzira što mu je saopšteno da se na njega neće računati i da za kaznu što je odbio produženje saradnje može da završi na tribinama.

Reprezentativcu Francuske to nije smetalo, svejedno je želio da ostane, a Xavi je odlučio da ga koristi bez obzira na sve što je ovaj napravio i što mu navijači neprestano zvižde na svakom meču.

Imao je Xavi želju da Dembeleu da šansu i sinoć u meču protiv Napolija u revanšu Evropske lige, ali je Francuz u 75. minuti prije ulaska u igru zapravo shvatio da uopće nema dres na sebi.

Morao je da ode po isti u svlačionicu, da bi potom ušao umjesto Adame Traorea. O ovoj bizarnoj situaciji kratko je govorio i sam Xavi na konferenciji za novinare.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Kada je želio ući u igru, shvatio je da nema dres, zbog toga je morao da ode u svlačionicu i da ga donese, pa je sve malo duže trajalo", rekao je Xavi.

Barcelona je s ukupnih 5:2 prošla dalje i danas će saznati svog novog rivala u ovom takmičenju.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

aladd0n
kolko ga samo boli q za sve...lik do jaja
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi