Ruski nacisti napali migrante na ulici, pa dobili batine za pamćenje
Foto - Screenshot

Potegnuli su i pištolj

Ruski nacisti napali migrante na ulici, pa dobili batine za pamćenje

Midhat Šljivak

Rusija je država s velikim brojem nacističkih organizacija koje često prave probleme na ulica.

Jedna od takvih grupa odlučila je napasti migrante na ulicama Moskve, ali su veoma brzo zažalili jer su naletili na pogrešne momke.

Očigledno je među migrantima bilo dosta momaka koji se bave MMA i kickboxingom, pa su Nacisti na kraju dobili žestoke batine na ulici.

Uzaludan je bio i pokušaj da reaguju pištoljem. Dobili su batine koje neće nikad zaboraviti, a i definitivno su ih i zaslužili.

Pogledajte ovaj snimak s ulice.

Oglasi

Nacističke grupe iz Rusije pridružile su se i vojnom napadu Rusije na Ukrajinu gdje se već danima vode žestoke borbe.

Među prvima su uzeli puške u ruke i otišli su da vrše brutalna ubistva jer ovakvi momci nisu nikakvi ratnici već obične kukavice.

Ilegalne borbe postaju ozbiljan problem u Evropi: Scene iz obračuna su zaista stravične

Svijet borilačkog sporta uvijek je bio veoma interesantan.

Publika koja prati borilački sport želi gledati što više krvi, a to navodi organizatore da publici daju ono što žele.

Nekad ni to nije dovoljno. Zavisnici od adrenalina idu korak dalje, pa i sami ulaze u borbe koje se organizuju ilegalno

Oglasi

Tako je u Nizozemskoj osnovana organizacija 'Hoodfights', koja organizuje ilegalne borbe na ulicama. Interes za ove borbe je ogromna. Iz događaja u događaj sve je više publike, a glavni organizator tvrdi da je mnogo bolje da se učesnici ovako 'isprazne' nego da divljaju negdje drugo.

"Niko nije ugrožen sa ovim borbama. Bolje ovdje da ukrstimo pesnice nego da iskazujemo nasilje na ulicama. Uvijek se pobrinemo da stvari ne krenu u krivom smjeru", rekao je jedan od organizatora.

Nizozemska policija pokušava otkriti organizatore, ali za sada nemaju previše uspjeha u tome jer svi veoma dobro čuvaju tajne o organizaciji ovih mečeva.

Teški nokauti su poprilično česti u ovim ilegalnim borbama, ali nema informacija da li je neko ozbiljnije povrijeđen.

Također, navodno je i u ostatku Evrope sve popularnija ilegalna borba na ulicama i ovakve scene su svakako zabrinjavajuće.

Top Komentari

MaDaj
Rahmetli stara mi je uvijek govorila, “sine nemoj da se “zamjeriš” sa bilo kim, jer nikad neznas na koga možeš naići. Zbog MALE stvari možeš zijaniti glavu” očigledno ove debile majke nisu savjetovale dovoljno dobro :/
7 0
Brazuka
Pa kakve veze sa sportom dragi ljudi? Samo da se objavi
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi