Xavi poslao Messiju poruku nakon poraza od Real Madrida, pa otkrio šta mu je napisao

Trener Barcelone priznao

Xavi poslao Messiju poruku nakon poraza od Real Madrida, pa otkrio šta mu je napisao

Endin Čaušević

Fudbaleri PSG-a u srijedu su doživjeli šokantan poraz od Real Madrida.

Real Madrid je na svom terenu uspio da pobijedi PSG sa 3:1 u revanš meču osmine finala Lige prvaka i plasira se dalje.

PSG je vodio sa 1:0 nakon prvog poluvremena i ukupno je imao prednost u ovom dvomeču sa 2:0, ali je Real Madrid na nevjerovatan način došao do preokreta u nastavku i na kraju prošao u četvrtfinale.

Za Parižane je ovo bio ogroman udarac jer su već mislima bili u narednoj rundi, ali je Liga prvaka i dalje ostala samo san za ovaj klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ispadanje PSG-a iz Lige prvaka danas je bila tema na press konferenciji Xavija Hernandeza pred meč Barcelone protiv Osasune. Xavi nije puno pričao o tom meču, ali je otkrio da je nakon istog kontaktirao Lionela Messija.

"Imam prijateljski odnos s Messijem i poslao sam mu poruku ohrabrenja. To je fudbal i Liga prvaka, kad malo smanjiš intenzitet, protivnik te savlada. Mislim da se to dogodilo PSG-u", rekao je Xavi na današnjoj press konferenciji.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ubnt
Sokantan poraz od Real Madrida ? Bio bi sokantan da su ispali od Steaue. Ali izgubiti od najveceg kluba u historiji fudbala nije sokantno, vec ocekivajuce. E sad, to sto su se oni napuhali i umislili da su prejaki. To je njihov problem.
7 5
mirex
Vrati ga,neg sjedi na klupi,on je za Barce....nigdje drugo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi