Sloboda počela sa pripremama: Na prozivci 24 fudbalera, čeka se novi šef stručnog štaba
FOTO: E. Dindić

Radno u Tuzli

Sloboda počela sa pripremama: Na prozivci 24 fudbalera, čeka se novi šef stručnog štaba

Haris Zilić

Počele su ljetne aktivnosti i u Tuzli.

Fudbaleri Slobode današnjim okupljanjem na stadionu Tušanj zvanično su startali sa pripremama za novu premijerligašku sezonu.

Prozivku Crveno-crnih obavio je Gradimir Crnogorac, no kako saznajemo postoji mogućnost da Klub u međuvremenu angažuje novog šefa stručnog štaba.

Među odazvanim fudbalerima našla su se 24 imena i to većinom igrači omladinskog pogona. Za sada je neizvjesno ko će od prošlosezonskih prvotimaca i u novoj takmičarskoj godini nositi dres Slobode.

Saznajemo da će se od iskusnijih fudbalera Said Husejinović sutra priključiti ekipi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na današnjoj prozivci Crnogorcu su se odazvali sljedeći igrači:

Bukvić, Mehić, Brkić, Hadžibeganović, Devedžić, Osmić, Kapetanović, Numanović, Alić, Maksimović, Kurtalić, Mehmedović, Buturović, Hasanović, Mahmud, Avdić, Redžić, Saletović, Pekarić, Vilakić, Beganović, Mešić, Šerbečić i Aličić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

elvirbaljic
Radno??? Ovo je vise ne radno. Uprava na celu sa zgradonacelnikom napravi prciju od kluba.
4 8
fukaraslana
Napisao sam 100x ovaj Secer i njegova porsche uprava vode klub u propast . Samo znaju pametovati i nista konkretno raditi . Bilo je ljudi koji su im mogli pomoci ali oni sve rastjerali ko god je zelio da im pomogne zato sto im je prva rijec bila sta ti znas ba mi cemo bla bla i sad su doveli klub da niko ne zeli da dodje od igraca i trenera
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi