Bivši golman Lyona potpisao za Tuzla City!

Barcola stigao na Tušanj

Bivši golman Lyona potpisao za Tuzla City! · Zvanično

Endin Čaušević

Bivši golman Lyona, Malcolm Barcola, potpisao je danas za Tuzla City.

Kako je SportSport.ba najavio prije desetak dana čelnici Tuzla Cityja uspjeli su da ostvare sjajan transfer i dovedu nekadašnjeg olmana francuskog Lyona.

Tuzla City je danas ozvaničio dolazak ovog 23-godišnjeg golmana koji je potpisao ugovor s klubom s Tušnja.

"Ovo je za mene novi izazov. U Lyonu nisam imao dovoljno prostora da se nametnem i zato sam izabrao Tuzla City. Jedva čekam moj prvi nastup", rekao je Barcola nakon potpisa ugovora.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treba istaći da ovaj reprezentativac Toga neće imati pravo nastupa u meču protiv Tre Pennea, ali se očekuje uskoro da bude na raspolaganju Draganu Joviću.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Make075
Sigurno da je top golman, ali totalno nepotreban, imate Brajlovica i Fejzica koji su vise nego dobri golmani, ovako ti zauzima mjesto sto stranca sto u21 igraca.
7 2
korona
Bacanje para dzabe znajuci da imaju solidnog golmana
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi