Pogledajte kako izgleda stadion na kojem će Borac dočekati Sarajevo
FOTO: FK Sloboda Novi Grad/facebook

Dom FK Sloboda Novi Grad

Pogledajte kako izgleda stadion na kojem će Borac dočekati Sarajevo

Haris Zilić

Derbi drugog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine odigrat će Borac i Sarajevo.

Zbog radova na stadionu u Banja Luci i postavljanja hibridne trave, Borac će nekoliko uvodnih domaćih utkamica u novoj sezoni igrati u Novom Gradu na stadionu Mlakve, koji je dom FK Sloboda Novi Grad.

Opis nije dostupan.

U pitanju je stadion koji ima centralnu tribinu kapaciteta oko 5.000 sjedećih mjesta i jedan je od boljih stadiona u prvoligaškom karavanu, obzirom da je FK Sloboda Novi Grad član Prve lige RS.

Opis nije dostupan.

Borac je evropski meč igrao u Modriči, ali Sloga Doboj je stadion u Modriči uzela za prvenstvene utakmice, tako da su Banjalučani novu zamjenu našli u stadionu Slobode.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Duel Borca i Sarajeva igra se u nedjelju 24. jula sa početkom u 17 sati.

Bordo tim nije odigrao mel prvog kola jer je FK Tuzla City odgodio susret zbog evropskih obaveza, dok je Borac pomalo iznenađujuće remizirao sa Slogom iz Doboja rezultatom 2:2.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Saimai1316
To nije sloboda iz takozvanog novog grada nego Sloboda iz Bosanskog Novog,
9 3
Chico
Borac ce se vratiti u Modricu nakon Sarajeva. Zivi bili pa vidjeli. Trebao im je udaljeni grad, da Sarwjevo sto vise putuje i sto losiji teren, a ovaj u Bosanskom Novom je mnogo losiji od onog u Modrici.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi