Šok i nevjerica na treningu Juventusa
Foto - Screenshot

Paul Pogba se požalio na bolove

Šok i nevjerica na treningu Juventusa

Midhat Šljivak

Paul Pogba vratio se ovog ljeta u Juventus.

Nakon šest godina u Manchester Unitedu, gdje zbog povreda i lošeg kvaliteta ekipe nije mogao pokazati sve što zna, Pogba se vratio u klub koji ga je predstavio svjetskoj fudbalskoj javnosti.

Francuski veznjak bi trebao biti ogromno pojačanje za vezni red Stare dame. To će sigurno i biti ako ga poštede povrede kojih je u dresu Uniteda imao zaista mnogo.

Na posljednjem treningu Juventusa zavladao je pravi šok i nevjerica. Pogba je odjednom prestao trenirati, požalio se na bol u koljenu i zatražio je ljekarsku pomoć.

Pogba je potom u društvu klupskih ljekara izašao s terena. Prve informacije govore da se ipak ne radi o težoj povredi i Francuz će pauzirati samo dan ili dva.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dodatni testovi se neće raditi. Ljekari smatraju da to nije potrebno i da će mirovanje najbolje pomoći u ovom slučaju.

Manje od mjesec dana ostalo je do početka nove sezone u Italiji, a Juve svoj prvi meč u prvenstvu igra 15. augusta na Allianz stadionu u Torinu protiv Sassuola.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tip
Da šok i nevjerica! Određena mu je sudbina! Kakvi su ovo smećarski naslovi? Radi se o fudbalu. Sporednoj stvari.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi