Legendarni golman motorkom uništio garažu prvog komšije, a sada optužen za još tri vandalska čina

Nevjerovatan ispad Jensa Lehmanna

Legendarni golman motorkom uništio garažu prvog komšije, a sada optužen za još tri vandalska čina

Endin Čaušević

Legendarni njemački golman Jens Lehmann našao se u centru pažnje njemačke javnosti nakon skandala kojeg je napravio.

Njemački mediji objavili su jučer da je Lehmann napravio skandal na Starnberg jezeru gdje ima kuću, te da je došao u sukob sa svojim prvim komšijom.

Bild je objavio da je Lehmann bio bijesan što je njegov komšija odlučio da napravi garažu kojom je zaklonio Lehmannu pogled na jezero, a nekadašnjem golmanu Arsenala to je jako teško palo.

On je navodno pokušao prvo na miran način da sve riješi s komšijom, ali to nije upalilo i gradnja garaže se nastavila.

Međutim, jučer je Lehmann šokirao svoj komšiluk kada je s motorkom otišao kod komšije i u potpunosti mu uništio garažu.

Njemačkog golmana snimile su nadzorne kamera, a komšija je sve prijavio policiji. Sigurno je da Lehmanna očekuje žestoka kazna zbog kršenja zakona i napravio je štetu na posjedu komšije od nekoliko hiljada eura.

Također, još šokantnije vijesti su da je policija sada počela istraživati da li je Lehmann uključen u još tri vandalska čina u tom komšiluku i štetu od preko 10.000 eura koja je napravljena prethodnih mjeseci.

Lehmann i njegov komšija već godinama imaju loš odnos, a bivši golman se brani pričom da je garažu sagradio na njegovom posjedu.

Legendarni golman je na Starnberg jezeru kupio kuću prije 15 godina i platio ju je čak pet miliona eura dok je još nosio dres londonskog Arsenala.

Ovo nije prvi skandal u posljednje vrijeme za Lehmanna jer je nedavno dobio otkaz u Herthi nakon što se jedna njegova rasistička poruka iz WhatsApp grupe pojavila u javnosti.

Top Komentari

Thierry.Henry
****o svabsko
3 1
@rm1n
Nije nikad ni bio normalan!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi