Dok se Juventus brukao na terenu Allegri je na tribinama vadio živce navijačima
Foto - EPA

Traže njegov odlazak

Dok se Juventus brukao na terenu Allegri je na tribinama vadio živce navijačima

Midhat Šljivak

Torinski Juventus doživio je danas još jednu blamažu.

Stara dama je poražena kao gost od novajlije u ligi Monze s 1:0 i ovaj tim je upisao svoj prvi trijumf u historiji Serije A.

Još je ovo jedan izuzetno težak udarac za trenera Bianconera Massimiliana Allegrija. On je zbog crvenog kartona morao s tribina gledati ovaj meč, no i tamo je uspio da naljuti navijače svog tima.

U jednom trenutku kamera je trenera Stare dame uhvatila sa širokim osmijehom. Da li je bio od muke ili mu je nešto bilo smiješno ne zna se.

Ono što se ipak zna je da navijači uveliko traže njegov odlazak s klupe. Niko više ne želi gledati očajne igre torinskog diva jer je ovo već ogromna bruka za najtrofejniji italijanski tim.

Oglasi

O temi odlaska stručnog štaba govorio je Allegrijev pomoćnik Marco Landucci. Neće biti sreće za navijače Stare dame ako je suditi po njegovim riječima.

"Nismo ekipa koja lako odustaje od svega. Zaista radimo od jutra do mraka kako bismo popravili stvari", rekao je Landucci i dodao je:

"Svi problemi se mogu riješiti. Na nama je da radimo, znamo da možemo mnogo bolje i uvjeren sam da ćemo biti bolji. To je jedina stvar zbog koje ne odustajemo", istakao je on.

Komentarisao je i zvižduke kojim su izloženi već određeni period.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"To je sve sasvim normalno, pogotovo kada izgubiš na ovakav način. Moramo šutiti i raditi dalje. Nećemo odustati. Sad izgleda sve crno, ali uskoro će nam svanuti", rekao je pomoćni trener Juventusa.

Juventus je trenutno osmo na tabeli Serije A s 10 osvojenih bodova iz sedam odigranih susreta.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

juvem
Ma ja, prije zore ne moze svanuti, hehe, mrs iz kluba majmuni jedni, zajedno sa Agneliem
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi