Suprug joj igra već godinama u Manchester Cityju, a ona mrzi taj grad: "Užasno je"

Suprug joj igra već godinama u Manchester Cityju, a ona mrzi taj grad: "Užasno je"

Endin Čaušević

Nije baš neobično da se supruge fudbalera koji nastupaju u Englekoj žale često na način života u ovoj zemlji.

Naravno, to se odnosi na fudbalere koji nisu iz Engleske, ali ih fudbalski put nekada dovede u jednu od najjačih liga na svijetu.

Prva koja je kritikovala način života u ovoj zemlji je supruga Angela Di Marije Jorgelina koja je nakon odlaska iz Manchester Uniteda priznala da je jedva čekala da napuste Englesku.

"Uopšte mi se tu nije sviđalo. Ljudi su neljubazni, čudni i slabi. Kada izađeš vani i sretneš ih ne znaš da li ćete ubiti ili uraditi nešto drugo. I vrijeme je bilo užasno, stalno je padala kiša", rekala je Jorgelina prije nekoliko godina.

Očito je da se suprugama fudbalera posebno ne sviđa ono što se nudi u Manchesteru jer se sada oglasila i supruga Ilkayja Gundogana koji još od 2016. godine igra u dresu Cityja.

Ilkay Gundogan Girlfriend - Sara Arfaoui

Oglasi

Sara Argaoui i Gundogan su se vjenčali prije nekoliko mjeseci, ali žive zajedno već nekoliko godina u Manchesteru.

Ona je priznala da joj se život u Manchesteru uopšte ne sviđa i da joj je najteže palo što za sve te godine nije uspjela pronaći neki restoran u kojoj će joj se svidjeti hrana i gdje će često biti gost.

"Žao mi je i to je tužno reći, ali moram biti iskrena. Baš sam se trudila ovih godina da nađem neki pristojan restoran, ali u cijelom Manchesteru hrana je zaista užasna", počela je Sara i nastavila.

City ace Gundogan's wife Sara Arfaoui slammed for blasting Manchester's  'horrible frozen food' in cost of living crisis | The Sun

"Svugdje se serviraju neki smrznuti proizvodi i hrana nema nikakvu svježinu i kvalitet. Restorani ovdje se više brinu o piću nego o hrani. Možda je u Londonu bolje, ali ovdje u Manchesteru je zaista užasno".

Sara se oglasila nakon što ju je jedan pratitelj na Instagramu pitao šta misli o hrani u Manchesteru i kako joj se sviđa život u ovom gradu.

Sigurno je da se Sara nada da će Gundogan što prije da nađe novi klub, a to bi se moglo desiti već na kraju ove sezone kada njemačkom reprezentativcu ističe ugovor, te nije postigao dogovor s Cityjem oko nastavka saradnje.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Zamisli, zaradjujes u jednoj sedmici vise nego 90% planete zemlje zaradi godišnje, i tvoja žena se opet nadje žaliti ? Pa fakat njegova sedmicna Plata joj je dovoljna da ima privatnog kuhara koji će joj kuhati šta god zamisli….
4 0
Turgut2
Neprumjerno od nje a sto jest jest to je engleska za mene jedna of najgorih u dunjaluku po losoj hrani bez ukusa ne zmam svi imamo drugaciji ukus ali uff tesko bi bilo zivjetu tako kod njih nadatibse noze se kupiti sastojci da se kuci sprema turska italijanska hrana itd
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi