Teško da može bahatije: Vinicus se fotografisao sa atraktivnim damama, a onda mu je prišao muškarac

Iznenađujuća reakcija

Teško da može bahatije: Vinicus se fotografisao sa atraktivnim damama, a onda mu je prišao muškarac

Admin Čaušević

Vinicius Junior je bez dileme trenutno jedan od najboljih igrača svijeta. 

Vinicius je u posljednjih godina naglo eksplodirao te je na terenu poput munje za sve svoje rivale. Uz sve to njegova popularnost je sve veća.

Brazilac je prošle sezone zabio 22 gola i upisao 20 asistencija, a svojim golom je Real Madridu donio i 14. titulu prvaka Evrope kada je u finalu Lige prvaka savladan Liverpool.

Vidljivo je da nema nikavu namjeru usporiti ni u sezoni 2022/23 pošto je brzonogi krilni fudbaler već na učinku od sedam golova i četiri asistencije na 12 nastupa.

S obzirom da se radi o jednom od najboljih fudbalera svijeta Vinicusa će ljudi prepoznavati gdje se god pojavi, bilo to u prodavnici, restoranu ili uobičajnoj šetnji.

Vinicus će se često susretati sa zahtjevima za autografom ili zajedničkom fotografijom, ali sluteći prema videu ta želja se neće ispuniti svima.

Oglasi

Internetom je počeo kružiti snimak bahatog ponašanja Viniciusa kako je odlučio da se fotografiše samo sa atraktivnim damama, dok je u međuvremenu odgurnuo jednog muškarca.

Realov superstar se prvo fotografisao sa jednom damom, onda mu je prišao muškarac kojeg je Vinicus odgurnuo da bi nakon toga ponovo pristao na fotografiju sa drugom damom.

Mnogi će reći da bahatije od ovog ne može...

Inače, sam Vinicius se u posljednje vrijeme suočava sa žestokim kritikama zbog svog ponašanja na terenu pošto je počeo jako da iritira rivale.

Uoči gradskog derbija protiv Atletico Madrida neki od igrača Jorgandžija su mu otvoreno zaprijetili da može zaboraviti na svoju eventualnu proslavu gola plesom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tokom meča protiv Mallorce neki od igrača su se požalili starijim igračima Reala koji su samo slegli ramenima i odgovorili da su ga već upozorili na njegovo ponašanje.

Mediji u Španiji pišu da su "starosjedioci" u svlačionici Kraljeva mnogo puta razgovarali sa Viniciusom, pokušali mu objasniti neke stvari, ali to kod ovog 22-godišnjaka ne pije vode.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BaboBih
Koji ste vi debili od novinara, pa zar moze neko biti toliko glup. Napisao citav neki tekst gluposti i izmislja nesta. Fol ono ima pare mora da je bahat. Cure su dosle da se slikaju a taj frajer se nako ubacio kao de i mene uslikaj za****va se.. za****va te cure malo. A vi pravite neke drame i lazi i gluposti... kakvo sranje ste postali
8 1
Benz
Evo ga Caus i bahati ovaj bahati onaj .. svaki tekst mu je neko bahat ili ponizen kao nikad u zivotu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti