YouTuber ismijao legendu Manchester Uniteda i zgrozio cijeli svijet: "Ti si David Beckham?"

Mnogima to nije bilo smiješno

YouTuber ismijao legendu Manchester Uniteda i zgrozio cijeli svijet: "Ti si David Beckham?"

Endin Čaušević

YouTuber Speed jučer je iz Sjedinjenih Američkih Država doputovao u Manchester kako bi upoznao svog idola Cristiana Ronalda, ali je bio razočaran kada je čuo da on neće igrati. Ipak, na Old Traffordu je upoznao neke slavne igrače, no obrukao se za cijeli život zbog jedne scene.

Speed je popularan zbog svojih videa koje objavljuje na YouTubeu, a ne krije da je veliki fan Cristiana Ronalda iako je jasno da njegovo fudbalsko znanje nije baš najbolje.

On je jučer doputovao čak iz Amerike kako bi konačno upoznao i gledao na djelu svog idola, te je čak uživo snimao šta se dešava u VIP loži pred meč, no bio je vidno razočaran kada je saznao da Ronaldo uopšte nije u sastavu.

Ronaldo nije konkurisao za sinoćnju utakmicu zbog prehlade i nije uopše bio na stadionu, a to je skoro do suza dovelo ovog YouTubera koji je samo zbog Portugalca doputovao čak iz Amerike.

Međutim, Speed je sa svojim prijateljima uživao na Old Traffordu jer su bili u VIP loži i imali su priliku da vide mnoge fudbalske zvijezde.

Da njegovo znanje o fudbalu nije najbolje i da čini se samo zna za pojedine igrače koji su trenutno najbolji u ovom sportu Speed je potvrdio i videom koji je mnoge nasmijao do suza.

Oglasi

Naime, on je na Old Traffordu upoznao legendarnog igrača Uniteda, Patricka Creranda, s kojim je odlučio napraviti i video iako nije znao o kome je riječ.

"Ti si legenda? Igrao si ovdje? Hm, ti si David Beckham?", ispalio je Speed kada su mu rekli da je to legenda kluba i da je nekada igrao za Manchester United, a Crerand je odgovorio.

"Malo sam star da ja budem Beckham. Igrao sam ovdje prije nego što si ti bio rođen".

Mnogi smatraju da Speed nije trebao na taj način da osramoti nekadašnju legendu Crvenih đavola, te da su mu trebali prije snimanja reći o kome se radi.

Inače, Crerand je ponikao u Celticu za koji je igrao pet godina, a u United je stigao davne 1963. godine, te je za osam sezona upisao preko 400 nastupa u dresu kluba s Old Trafforda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samo_Realno
Kome ovi nasi novinari posvete ovoliki clanak cccccc...???
2 0
tarchi
Nije on nikog uvrijedio nego je ispao glup ko bukva!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi