Očajno stanje terena u Gabeli: Igrače Veleža i Sloge očekuju veliki problemi

Jaka kiša stvorila velike lokve

Očajno stanje terena u Gabeli: Igrače Veleža i Sloge očekuju veliki problemi

Endin Čaušević, foto: Admin Čaušević

Prvi dio sezone u Premijer ligi Bosni i Hercegovini završava se ovog vikenda utakmicama 19. kola, a prvi na rasporedu je meč u Gabili gdje će se sastati Velež i Sloga i već sada je jasno da igrače oba tima očekuju dosta teški uslovi.

Jaka kiša pada širom Bosne i Hercegovine ovog vikenda i sigurno je da će to otežati uslove na većini terena u našoj zemlji.

Da teški uslovi očekuju u Gabeli ekipu Veleža i Sloge vidjelo se i pred početak utakmice jer je terenu u dosta lošem stanju.

Obilna kiša pada već satima u Gabeli što je stvorilo velike lokve na većini terena koji je u baš lošem stanju što nam jasno pokazuje da će igrači oba tima biti u velikim problemima danas.

   Ogromne lokve stvorile se na terenu u Gabeli zbog jake kiše koja pada već neko vrijeme u ovom hercegovačkom gradu

Utakmica u Gabeli počela je u 13 sati i sigurno je kako meč bude odmicao teren će nažalost biti u sve lošijem stanju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

To će najviše na kraju da pogodi ekipu GOŠK-a čiji je ovo inače stadion, jer lider Prve lige FBiH već sutra igra na ovom terenu meč 15. kola protiv kakanjskog Rudara.

Također, treba istaći da će za Rođene ovo biti vjerovatno posljednji meč u Gabeli u ulozi domaćina jer će se Velež vratiti na svoj stadion u Mostaru na početku drugog dijela sezone bh. prvenstva.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
Jutro nedočeko BANDIĆU .
4 1
Jasko.Tz
Rižu saditi...zalosno sta je sa stadiona....E moj saveze i prljavi Vico
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi