Siniša Mihajlović je pred sjajnim angažmanom

U velikanu nisu zadovoljni ovom sezonom

Siniša Mihajlović je pred sjajnim angažmanom

Samir Mlaćo

Srbijanski stručnjak Siniša Mihajlović uskoro bi mogao dobiti novi angažman.

Srbijanski stručnjak Siniša Mihajlović uskoro bi mogao dobiti novi angažman.

Prema vijesti iz Italije, Mihajlović bi mogao na klupu škotskog velikana Glasgow Rangersa.

Rangersi su ostali bez trenera s obzirom da je zbog serije loših rezultata ceh platio Giovanni van Bronckhorst.

Ovaj tim za liderom Celticom zaostaje već devet bodova, dok je Mihajlović dobio otkaz u Bologni nakon tri i pol godine te 130 utakmica provedenih na klupi.

Prije Bologne Mihajlović je vodio Cataniju, Fiorentinu, Sampdoriju, Milan, Torino, Sporting...

Oglasi

Mihajlović već odavno ima zdravstvenih problema (leukemija), a pojedini navijači su ga vrijeđali i na taj veoma bolan način. Priznala je to njegova kćerka Viktorija.

"Nikad nisam pisala o takvim stvarima na društvenim mrežama, nikada nisam gubila vrijeme s ljudima koji se skrivaju iza tastature i ovdje liječe sve svoje frustracije.

Ali, mislim da je prijeđena granica i moram nešto reći. Mislim da nije pošteno brkati lični život s poslom. Želiš li profesionalno vrijeđati mog oca? Ok, ali što se tiče porodice, zdravlja i ostalih stvari koje sam pročitala, nije u redu!

Takve stvari više ne prihvatam! Ovo što pišete je groteskno, zapamtite da govorite o čovjeku, mom ocu. Sramim vas se", napisala je tada Viktorija Mihajlović na Instagramu.

Sa Rangersima se pored Mihajlovića spominje i aktuelni trener Maccabija iz Haife Barak Bakhar, no prednost Mihajlovića je što je trenutno slobodan.

Mihajlović se na ovu temu nije još oglašavao, ali sigurno neće imati ništa protiv da u nove izazove krene iz Škotske.

Imenovanje se očekuje uskoro, a za koga će odlučiti čelnici škotskog giganta ostaje nam da vidimo.

 

 

Top Komentari

vitez_bosnjo
Nena ga više
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi