Noć iz košmara za fudbalera Leicestera na Anfieldu: Postigao je dva autogola za pamćenje
Dugo će se pamtiti potezi belgijskog defanzivca u dresu Leiceistera

Nevjerovatne scene

Noć iz košmara za fudbalera Leicestera na Anfieldu: Postigao je dva autogola za pamćenje

Midhat Šljivak

Liverpool i Liecester na Anfieldu igraju meč 18. kola engleske Premier lige, a trenutni rezultat je 2:1 za domaće uz dva zaista nevjerovatna autogola koje je postigao igrač gostiju Wout Faes.

Wout Faes imao je nevjerovatnu nesreću na Anfieldu i postigao je dva autogola o kojima će se pričati u narednim godinama

Njegov tim je imao prednost od 1:0. Dewsbury-Hall je u četvrtoj minuti doveo Lisice u prednost, a zatim je očekivano uslijedila opsada gola Leicestra.

Napadi su se Redsima isplatili u 38. minuti. Trent Alexander-Arnold ubacuje loptu s desne strane, a zatim Wout Faes stupa na scenu.

Defanzivac Leicestera nije imao sreće. Pokušaj izbacivanja lopte završio je tragikomično i lopta je završila u mreži njegovog tima.

OVDJE pogledajte ovaj zaista nevjerovatan autogol kakav se ne viđa često.

Oglasi

Tu nije bio kraj košmaru ovog čovjeka. U 45. minuti postigao je novi autogol i to na još nevjerovatniji način.

Darwin Nunez je krenuo prema golu. Pogodio je stativu, ali se tu našao 24-godišnji Belgijanac da završi posao umjesto napadača Redsa.

Nesretni Faes je ponovo poslao loptu u vlastitu mrežu i mogao je nakon svega samo da se uhvati za glavu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

OVDJE pogledajte drugi autogol ovog nesretnika večeras.

Leicester igra dosta dobro na Anfieldu večeras. Ipak, jasno je da je Liverpool veliki favorit i sve osim pobjede Redsa je iznenađenje.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Melo15
Prodao za gajbu piva!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi