Ramić pogodio mrežu Željezničara, pa pao na sedždu

Igman vodi na Grbavici

Ramić pogodio mrežu Željezničara, pa pao na sedždu

Esmer Oštraković

Sjajnu utakmicu na Grbavici igraju Željezničar i Igman u okviru 29. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Iako je Željezničar bio favorit u uvodu ove utakmice, jer se bore za evropska takmičenja, a i igraju na domaćem terenu, hladan šok za domaće navijače i igrače.

Igrala se 25. minuta kada je Igman došao do vodstva. Hrelja je centrirao sa desne strane, a Ramić glavom u maniru rasnog strijelca pogađa mrežu domaće ekipe.

Zanimljiva je bila i proslava gola Ramića koji je pao na sedždu.

Mora se priznati da su i jedni i drugi imali nekoliko dobirh prilika u dosadašnjem dijelu utakmice, ali je Igman bio dosta konkretniji.

Sastavi:

Oglasi

FK Željezničar: Muftić, Hajdarević, Krpić, Cocalić, Mekić, Štilić, Šehić, Drina, Santos, Galić, Amoah.

FK Igman Konjic: Ćeman, Duraković, Drljević, Oremuš, Hrelja, Hebibović, Bodul, Dupovac, Denković, Mahmić, Ramić.

“U fazi smo gdje je svaka naredna utakmica finalna. Ekipa se dobro rekuperirala poslije utakmice u Banja Luci, svjesni su momci važnosti svake utakmice i protiv Igmana će biti zahtjevna utakmica. Igman je jako dobro posložen, ima iskusne igrače i znaju se nositi pod pritiskom. Imaju odličnog trenera koji je za ovu ligu fenomenalan. Očekujem tešku i zahtjevnu utakmicu, ali i pozitivnu reakciju ekipe. Nadam se da ćemo biti pravi i da zajedno sa našim navijačima idemo do pobjede“, rekao je Bašić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U tim Željezničara se vraćaju Amoah i Jašarević, a neće biti kartoniranog veziste Armina Hodžića.

“Nedostajala su nam dva igrača, a morali smo i rotirati. Nemamo vremena za normalne treninge, raspored je takav kakav jeste. Imamo širok kadar, a nedostajat će nam sutra Armin Hodžić. Svi ostali su na raspolaganju, te neće biti kalkulacija. Najspremniji će istrčati od prve minute“, dodao je Bašić.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Drakula
Ja sam rekao najveca greska koju su napravili otjerali Mulalica. Koliko god mi je drago toliko mi je zao tog covjeka koji je izvukao max iz ekipe. Sreca ostavio ih je u ligi pa im ne zavisi rezultat. Strasno
6 0
nakopitam
Hahahahhahaahha nemoj u krmetnjaku padati na sedzdu . Nije to fino
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi