Džeko iskren nakon blamaže: "Nije dobro, nije dobro..."

Kapiten rekao šta misli

Džeko iskren nakon blamaže: "Nije dobro, nije dobro..."

Esmer Oštraković

Sramotan poraz u Zenici doživjela je Bosna i Hercegovina na domaćem terenu u Zenici od Luksemburga, a to je nešto što niko nije mogao ni zamisliti.

Spala je naša reprezentacija na jako niske grane u posljednje vrijeme, a to najbolje pokazuje večerašnji poraz.

Nakon utakmice za medije govorio je kapiten naše reprezentacije, Edin Džeko.

"Nije dobro, nije dobro sigurno. Pogotovo danas to nije bilo dobro ni u jednom segmentu igre. Luksemburg nas je nadigrao u svim segmentima. Treba biti realan", rekao je Džeko.

Šta u nastavku kvalifikacija?

"Bit će teško. Ovaj rezultat je došao neočekivano, ali kako smo igrali sigurno da više nismo ni zaslužili", završio je Džeko.

Zmajevi su bili očajni, ispod svakog nivoa, pa su se već sada oprostili od još jednog velikog takmičenja.

Iako su igrači bili užasni, najveće kritike ipak idu na račun selektora Faruka Hadžibegića i potpuno opravdano s obzirom na to kako je pripremio ekipu, ne samo večeras nego i u prethodnim utakmicama u kvalifikacijama.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Nakon utakmice, ispred stadiona Zenica brojni navijači su bili okupljeni kako bi obavili razgovore sa bh. reprezentativcima. S njima su razgovarali Edin Džeko, Sead Kolašinac, ali i direktor reprezentacije Zvjezdan Misimović.

Navijači teško prihvataju katastrofu i poraz od Luksemburga, a igrači i članovi reprezentacije BiH pokuašat će da ih smire i da im se na neki način da objašnjenje šta se to dogodilo večeras na Bilinom polju.

Top Komentari

Bajernovac
Kariino idi iz repke glumac jedan
1 0
Bajernovac
Pjanica i Dzeku otjerati zajedno sa trenerom
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi