Iz FK Sarajevo procurio izgled novih Adidas dresova

Izgledaju sjajno

Iz FK Sarajevo procurio izgled novih Adidas dresova

Midhat Šljivak

FK Sarajevo će u novu sezonu ući sa zaista fenomenalnim dresovima. Procurio je izgled dresa koji su očigledno oduševili navijače.

FK Sarajevo u novu sezonu ulazi sa zaista sjajnim dresovima. Navijači ovog kluba pitali su se šta će ih dočekati u novoj sezoni i po svemu viđenom će biti veoma zadovoljni.

Iz kluba je procurio izgled novih Adidas dresova i oni izgledaju ovako:

Njemački proizvođač sportske opreme dostavio je dresove koji su itekako oduševili navijače. Mnogi od njih ne kriju da su veoma zadovoljni i sigurno je da će i prodaja u klupskom šopu biti povećana.

Oglasi

Klub je također ubrzo objavio fotografije prve garniture u bordo boji, a čekaju se i ostale varijante.

Milionska cifra za FK Sarajevo pred veliki transfer Vladana Kovačevića

Na račun FK Sarajevo uskoro bi mogao leći pozamašan iznos od transfera nekadašnjeg golmana tima s Koševa Vladana Kovačevića.

Navodno, Bayer iz Leverkusena je poljskom Rakowu poslao ponudu od sedam miliona eura za nekadašnjeg mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine i pregovori su u toku.

Dogovora između dvije strane još uvijek nema. Razgovori se nastavljaju i sasvim sigurno da i u timu s Koševa nestrpljivo čekaju njegov transfer jer bi i oni mogli uzeti milion eura s obzirom na činjenicu da imaju 15 posto od prodaje Kovačevića.

Oglasi

To je prije nekoliko mjeseci za SportSport.ba potvrdila agencija koja zastupa Kovačevića.

"RKS Rakow je platio 300.000 eura za Kovačevića. Također, FK Sarajevo ima 15 procenata od naredne prodaje" potvrđeno je za SportSport.ba iz ove agencije prošlog ljeta.

15 procenata od sedam miliona eura je nešto iznad jednog miliona eura i sigurno da bi se zbog ove cifre i u Bordo klubu otvarao šampanjac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kovačević je na golu Sarajeva bio od 2016. godine i sa bordo klubom je osvojio dva naslova prvaka BiH, te dva Kupa BiH.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1665931807
Od 95 do danas jedino Sarajevo je imalo vrhunske dresove, Umbro, Lotto, NIKE, sad Adidas, i po tom pitanju smo ispred svih
4 1
Kakakak
Ovo u Bosni moze dobiti samo Sarajevo zbor reputacije i svega ostalog...adidas je mercedes u sportskoj opremi, nevjerovatan dres sa savrseno pogodjenom bojom, jednostavno i savrseno u isto vrijeme
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi