Dino Merlin pomogao Partizanu, a onda je stigao odgovor tima iz Beograda: "Dino..."

Ovo je malo ko očekivao

Dino Merlin pomogao Partizanu, a onda je stigao odgovor tima iz Beograda: "Dino..."

Esmer Oštraković

Problemi koji su se pojavili između Partizana i Dine Merlina su riješeni.

Naime, Partizan će tako igrati Euroligu kako je i planirano 17. novembra, a sve jer im je mnogo pomogao Dino Merlin.

Problem je nastao jer su na isti datum bili zakazani i koncert Dine Merlina, ali i utkamica Partizana sa Albom iz Berlina.

Klub se javno oglasio i zahvalio se Dini Merlinu na razumjevanju i zbog toga što je sam predložio da se njegov koncert pomjeri za dan unaprijed.

Njihovo saopštenje prenosimo u cjelosti:

"Uprkos tome što je koncert Dina Merlina ugovoren nekoliko meseci pre izlaska rasporeda utakmica Evrolige, poznati umetnik je saznavši za preklapanje termina sam predložio promenu datuma održavanja koncerta sa 17. na 18. novembar kako bi Partizan Mozzart Bet neometano dočekao berlinsku Albu u okviru najkvalitetnijeg evropskog takmičenja. KK Partizan Mozzart Bet će u 9. kolu Evrolige dočekati berlinsku Albu u nepromenjenom terminu, 17. novembra! U terminu odigravanja ove utakmice, bio je zakazan koncert Dina Merlina koji će upravo u Beogradu započeti svoju koncertnu turneju. Menadžement umetnika iz Sarajeva je još pre nekoliko meseci kontaktirao menadžment Štark arene i daleko pre objavljivanja termina odigravanja utakmica Evrolige u sezoni 2023/24, potpisao ugovor o održavanju koncerta 17.11. i za taj termin platio naknadu.

pak, kako je nakon objave termina odigravanja mečeva u okviru najkvalitetnijeg kontitnentalnog takmičenja postalo jasno da dolazi do preklapanja i da će jedan događaj morati da se održi u drugom terminu ili na drugoj lokaciji. Saznavši za situaciju, svestan da je Arena dom u kojem Partizan igra svoje utakmice na domaćem terenu, sam Edin Dervišhalidović (Dino Merlin) je bez oklevanja predložio pomeranje termina svog koncerta za 18.11. kako ne bi ugrozio odigravanje važne utakmice crno-belih protiv Albe u Evroligi. KK Partizan Mozzart Bet se ovim putem zahvaljuje Dinu Merlinu na inicijativi koja je dovela do brzog i efikasnog rešenja na obostrano zadovoljstvo", navodi se u saopštenju kluba.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Podsjetimo, Crno-bijeli su prošle sezone imali zaista fenomenalnu sezonu. Došli su do Top 8 faze, imali su 2-0 u seriji protiv Real Madrida, ali su je na kraju ispustili.

Ipak, sezonu su okončali titulom ABA lige gdje su u finalu s 3-2 u pobjedama savladali najvećeg rivala Crvenu zvezdu.

Top Komentari

stranputica
Dino ispade veći Turčin od svih Srba.....Ako neko vidi Dina neka ga priupita jel poznaje repertoar pjesmica navijača dotičnog kluba?
3 8
mosaljozemosaplavo
pravi pitar koji kaze jedno pa sutra uradi drugo, karakter nula
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi