Sprema se spektakl u Mostaru: Bivši reprezentativac Hrvatske pred potpisom za Zrinjski?

Već dugo je bez kluba

Sprema se spektakl u Mostaru: Bivši reprezentativac Hrvatske pred potpisom za Zrinjski?

Endin Čaušević

Prelazni rok za klubove u Bosni i Hecegovini još uvijek nije završen, a to najbolje pokazuje Zrinjski koji je uspio da završi čini se još jedan zvučan potpis.

Zrinjski je sinoć poražen na svom terenu u meču drugog pretkola Lige prvaka od Slovana s minimalnih 1:0, ali jasno je da Plemići neće tek tako odustati i da će iduće sedmice u Bratislavi pokušati napraviti preokret.

I čelnici mostarskog kluba rade punom parom što se tiče novih pojačanja i jasno je da igrački kadar Zrinjskog za novu sezonu još uvijek nije kompletiran.

Prema nezvaničnim informacijama u Mostar stiže još jedno veliko pojačanje i sada je samo pitanje kada će se sve ozvaničiti.

Riječ je o 31-godišnjem hrvatskom veznjaku Filipu Bradariću koji je, istina nezvanično, sve dogovorio sa Zrinjskim i on će biti nova akvizicija Plemića za sezonu koja je pred nama.

Oglasi

Bradarić je dobro poznato ime u svijetu fudbala, a uz Zrinjski stiže nakon što je skoro godinu dana bio bez angažmana.

Ovaj 31-godišnjak je posljednji angažman imao u saudijskom Al Ahliju koji je napustio u septembru prošle godine. Ponikao je u Hajduku, a pamtimo ga i po tome što je igrao za Cagliari i Celtu iz Viga.

Pored toga u dosadašnjoj karijeri Bradarić je još nastupao za Rijeku i Al Ain, a sada će karijeru prema svemu sudeći nastaviti u najjačem rangu bh. fudbala.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, Bradarić je svojevremeno igrao i za reprezentaciju Hrvatske, te je za A tim ove selekcije upisao šest mečeva.

Bradarić je bio dio reprezentacije Hrvatske koja je 2018. godine osvojila srebrenu medalju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

visokohz
Jako pojačanje godinu dana bez kluba
4 2
Skender
samo takve uzimajte i doci ce i njima kraj. sto su uzimali titula uzimali su. vise nece
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi