Ni Liverpool ni Chelsea: Caicedo za skoro 150 miliona eura potpisuje za velikana!

Iznenada stigla ponuda

Ni Liverpool ni Chelsea: Caicedo za skoro 150 miliona eura potpisuje za velikana!

Esmer Oštraković

Sve oči u ovogodišnjem prijelaznom roku, osim prema Harryju Kaneu, uprte su prema Brightonu i njihovom fudbaleru Moisesu Caicedu.

Ovaj mladi fudbaler je još u januaru htio da ode iz svog trenutnog kluba, ali tada mu to nije dozvoljeno.

Na stolu je bila ponuda Arsenala, ali iz Brightona su odlučili da ne žele da ga puste i on se morao pomirit sa tim.

Prije nekoliko dana praktično je održana aukcija za njega jer je jasno rekao da želi da ide i da više ne planira ostati u ovom klubu.

Liverpool je ponudio više novca od Chelseaja, a Brighton je pristao na njihovu ponudu, a onda se desio preokret u priči.

Oglasi

Naime, kako su jučer prenijeli engleski mediji, Caicedo je odbio da pređe u Liverpool i navodno je čelnicima Brightona rekao da prihvate ponudu Chelseaja.

Ali, da sve to ne prođe baš glatko pobrinula se uprava Manchester Uniteda koja se iznenada uključila u ovu priču.

"Manchester United poslao je rekordnu ponudu od 148 miliona eura za Moisesa Caiceda, a Brighton je to prihvatio. Igrač će u naredna 24 sata proći ljekarske preglede, a Manchester United ga želi predstaviti kao novog igrača pred utakmicu sa Wolvesima u ponedeljak", napisao je Hector Willis.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Brighton je Caiceda prije dvije godine platio pet miliona eura ekvadorskom Independieteu i sada je u prilici da zaradi ogroman novac na njemu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NKZ1922
****m vam mater jos jednom
1 0
NKZ1922
****vat cu vam mater dok postojim, na svakom ovakvom clanku. Poserem vam se u dorucak koji ste zaradili od ovih klikova
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi