Razgolišene španske ljepotice na Ibizi slave titulu svjetskog prvaka

Slavlje na Ibizi

Razgolišene španske ljepotice na Ibizi slave titulu svjetskog prvaka

Edmir Škorić

Na nedavno završenom Svjetskom nogometnom prvenstvu za žene u Australiji i Novom Zelandu zasluženo su titulu osvojile Španjolke.

Španija je u finalu Svjetskog prvenstva igrala protiv Engleske, te je slavila sa 1:0 i tako po prvi put postala svjetski prvak.

Uslijedili su brojni skandali, a u centru pažnje je predsjednik Španskog nogometnog saveza Luis Rubiales koji je nakon finalne utakmice u usta poljubio reprezentativku Jennifer Hermoso.

"To je bio obostrani čin totalno spontan zbog radosti nakon što smo osvojile Svjetsko prvenstvo. S predsjednikom imam odličan odnos i prema svima nama se ponaša fantastično. Ono je bila prirodna gesta i ljudi ne treba da se bave time već da se fokusiraju što smo postale prvakinje svijeta", rekla je Hermoso nakon svega.

Samo nekoliko minuta ranije, nedugo nakon posljednjeg zvižduka, također je Rubiles izazvao užas hvatanjem vlastitog međunožja.

Oglasi

U Španiji već danima bruje o tome i mnogi pozivaju Rubialesa da podnese ostavku. Sve je izvjesnije da će se to na kraju zaista i dogoditi, iako se on pravdao da je sve bilo u afektu i da je sve pogrešno protumačeno.

Što se samih igračica tiče, one su nakon trijumfa u Sidneju slavile u Španiji, a onda se zaputile zajedno na odmor. Od utorka su na Ibizi i na jahti uživaju dok slave svoj najveći uspjeh u karijeri.

Dobro raspoložene dame uživaju u suncu na Sredozemnom moru, objavljuju slike i video snimke na Instagramu kako bi pokazale kako se provode.

Uprkos skandalu, Hermoso takođe želi da se isključi. Ofanzivka je bila na jahti, plovila je valovima a sa svojim saigračicama i učestvovala u još jednom izletu brodom u kristalno čisto more.

Top Komentari

HarisADP
Cuj ljepotice?! FUJ ??? CAK ni ja pacenik ovo ne bi ****
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi