Bh. rukometaši odradili novi trening pred Švedsku: Čemu da se nadamo?
Selektor Smajlagić je bio veoma ozbiljan na današnjem treningu

Ekipa portala SportSport je na licu mjesta

Bh. rukometaši odradili novi trening pred Švedsku: Čemu da se nadamo?

S. Mlaćo

Sve je manje vremena do sutrašnjeg otvaranja Evropskog prvenstva u rukometu za našu selekciju. Rival će nam biti selekcija Švedske, a jasno je da su Šveđani apsolutni favoriti.

Ipak, naši momci žele ostaviti što bolji dojam, pa možda i iznenaditi. Turnir u Švicarskoj nije dobro došao za samopouzdanje, ali vjerujem da će ga naši momci brzo i zaboraviti.

Upravo je odrađen i trening u SAP Areni, te uigravanje posljednjih taktičkih zamisli. Da li Šveđane možemo iznenaditi, da li imamo neko tajno oružje, pokazat će utakmica sutra od 20:30 sati.

Ono što je svakako dobre jeste da su svi igrači bili na raspolaganju selektoru Smajlagiću, u što se uvjerila i naša ekipa na licu mjesta. Novinarima je bilo dozvoljeno da budu uvodnih desetak minuta na treningu, a ujutru je planiran lakši trening.

Burić je bio iskren pred sutrašnji meč

Pred ovaj meč govorio je naš reprezentativac Senjamin Burić.

SAP Arena je spremna za rukometne spektakle                                                                                                                                                                              

"Želimo pružiti svoju najbolju utakmicu, a koji će rezultat biti to ćemo vidjeti. Bitno je kako ćemo mi igrati, da damo sve od sebe i da uđemo hladne glave. Znamo ko je Švedska, oni su veliki favoriti za medalju na ovom prvenstvu.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Naša najveća šansa je da zaustavimo njihovu polukontru i tako to uspijemo imamo velike šanse za dobar rezultat. Prva utakmica prtoiv najtežih, a onda protiv uslovno lakših", rekao je Burić.

Top Komentari

Edis_91
Svaki sport nam pada na niske grane tuga i zalost...koliko se ulaze dobro da imamo uopste reprezentaciju ali bez obzira na sve na ovakvim smotrama se treba potruditi i dati maksimum.....imamo jednu drzavu bez obzira kakva je meni je najdraza i uvijek ce biti volim te⚜️⚜️⚜️BiH⚜️⚜️⚜️
1 0
Krajinausrcu73
Bolje i negledati...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi