Nijemci gledaju i ne vjeruju - Navijači BiH grme u Mannheimu, zaljuljali su i most!
Rukometna reprezentacija BiH ima veliku podršku na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj.

Reprezentacija će večeras imati veliku podršku

Nijemci gledaju i ne vjeruju - Navijači BiH grme u Mannheimu, zaljuljali su i most!

Eldar Ganibegović, foto: Endin Čaušević

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras igra novu utakmicu na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj. Podrška neće izostati, a u to smo se na licu mjesta uvjerili u Mannheimu.

Nakon poraza od Švedske u prvom kolu, rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras od 18 sati u SAP Areni igra utakmicu drugog kola Evropskog prvenstva. Protivnik će biti Nizozemska.

Favoriti nismo, ali jedno je sigurno - velika podrška našim rukometašima sigurno neće izostati. Ekipa SportSporta je na licu mjesta, te svjedoči velikoj zainteresovanosti bh. navijača za utakmicu već na ulicama oko tri sata prije početka meča.

BHFanaticosi su se okupili u velikom broju i u korteu su krenuli prema SAP Areni. Nevjerovatan detalj je da su zaljuljali i most. Pogledajte kako je to izgledalo.

Osim najveće navijačke skupine svih bh. reprezentativnih selekcija, po gradu srećemo i druge navijače s bh. obilježjima, te bi podrška večeras zaista trebala biti na visokom nivou.

Oglasi

Vidjet ćemo mogu li naši rukometaši napraviti iznenađenje i pobijediti Nizozemsku. Bila bi to prva pobjeda naše reprezentacije u trećem nastupu na Evropskim prvenstvima.

Ne igra Senjamin Burić, Panić ipak spreman

Nažalost, jučer su potvrđene loše vijesti. Zbog povrede je EURO završen za jednog od najboljih bh. rukometaša, Senjamina Burića.

Nedovoljno spreman zbog viroze večerašnju utakmicu čeka i Marko Panić. On sinoć nije trenirao s ostatkom ekipe, ali ipak će igrati večeras.

Međutim, predaje nema i ako večeras slavimo, vrata drugog kruga bi nam se otvorila. Posljednju utakmicu u grupi igramo za dva dana protiv Gruzije.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Upravo će večeras Gruzija igrati svoju utakmicu 2. kola i to protiv Švedske. Taj meč se igra od 20:30 sati. 

Podsjetimo, u prvom kolu je Nizozemska slavila protiv Gruzije, te večeras protiv nas juri plasman u drugi krug prije posljednjeg kola i utakmice protiv Švedske koja je i jedan od favorita turnira.

Top Komentari

FahrudinKonjHodzic
mene ovog fakat blam koda su iz sume dosli nidje zenska sve *****i
3 5
BosanskaSvedska
Masalna!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi