Livaković rekao stvari koje u Dinamu nije mogao ni zamisliti, Hajdukovci će da se naslađuju

Nije se proslavio protiv Samsunspora

Livaković rekao stvari koje u Dinamu nije mogao ni zamisliti, Hajdukovci će da se naslađuju

Admin Čaušević

Sve što je dobro uradio proteklih sedmica Dominik Livaković je uprskao protiv Samsunspora kada je primio gol iz slobodnjaka poslije lošeg postavljanja, a Fenerbahce je izgubio dva važna gola.

Fenerbahce je na domaćem terenu u nedjelju odigrao 1:1 protiv Samsunspora. Vodili su domaćini, ali je Emre Kilinc izjednačio iz slobodnjaka u nastavku.

Krivc za gol bio je Livaković koji je loše procijenio jednu loptu te je uspio odbraniti kada je ona već bila prešla gol liniju što je na kraju koštalo Fener važnih bodova.

Turski list Fotospor je dan nakon utakmice prenio Livakovićevu izjavu u kojoj se navodi da ovakve stvari nikad nije mogao ni zamisliti u zagrebačkom Dinamu.

[twitter]https://twitter.com/Lupins_10/status/1749368313333817356[/twitter]

"Nešto je čudno. U Fenerbahceu primam golove kakve nikad nisam u karijeri. Nekad je samo jedan šut po golu i to je gol", navodno je rekao hrvatski golman.

Oglasi

"Pogledajte gol protiv Samsunspora. Očekivali smo ubačaj, a lopta je završila u golu. Igrali smo dobro, imali smo mnogo šansi, ali smo izgubili dva boda. Nevjerovatno."

"Kada sam došao u Fenerbahce, neki od saigrača su mi rekli da nismo imali sreće i da će se popraviti mojim dolaskom, ali vidimo da se loša sreća nastavlja."

Možda će mnogi navijači Hajduka ove Livakovićeve riječi dočekati sa određenom dozom naslađivanja prvenstvno iz razloga što Dinamo ima sudijske protekcije u Hrvatskoj pa samim i tim i golmani su manje zaposleni.

Inače, Fenerbahce i Galatasaray su nakon 21 odigrane utakmice potpuno izjednačeni na vrhu tabele sa po 54 boda i jasno je da će sezona biti neizvjesna do samog kraja.

Zulfić ipak stiže

Turski mediji u ponedjeljak također pišu da će Livakoviću ipak biti ispunjenja želja angažovanjem novog trenera golmana i to sa dva mjeseca zakašnjenja.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Bivši Dinamovac je tražio da u stručni štab bude uključen i Sandro Zulfić. Taj zahtjev je prvobitno odbijen, ali sada je došlo do promjene.

Rukovodstvo Fenerbahcea je na kraju pristalo da u tim bude uključen i Zulfić koji je ranije radio u Trabzonsporu sa Nenadom Bjelicom.

Top Komentari

samosamotisaopotoast
Saandro Žufić a ne Zulfić
0 0
Drakula
Bravo livakovicu pokazao si na SP kakav si golman. Hejterima ebem mrtve usts
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi