Nečuveno ponašanje 13-godišnjaka, ali je ubrzo plakao kao godina - Kazna je bila najgora moguća!

Tako se ne može ponašati

Nečuveno ponašanje 13-godišnjaka, ali je ubrzo plakao kao godina - Kazna je bila najgora moguća!

Edmir Škorić

Tenis je poznat kao sport u kojem je teško imati kontrolu nad vlastitim emocijama, ali ne očekujete od dječaka da radi takve stvari.

Tokom mečeva često porastu tenzije i teniseri bivaju nervozni, neki bacaju rekete, neki su znali da se udaraju reketom u glavu, drugi da prijete publici, pa i da vrijeđaju sudije.

No, ko bi to očekivao od 13-godišnjaka. Naime, William Repakis ima samo 13 godina i on je na turniru "Les Petits", koji je jedan od najprestižnijih turnira za mlade tenisere, iskalio svoj bijes tako što je sa obje ruke sudiji pokazao srednji prst.

Bilo je to prošle subote kada se sastao sa Rafaelom Tao Keuangom iz Francuske. Mladi Šveđanin je dobio prvi set, a u drugom je viđena velika borba i prava dama. Repakis je izgubio dupli brejk, a Rafael je pokušavao povesti sa 4:0.

Oglasi

Kod rezultata 3.0 te 40:40, Keuang je uputio forhend koji je otišao u aut, ali je glavni sudija smatrao da je lopta dobra i tako je i donio odluku, Repakis je poludio, na kraju mu je pokazao srednji prst.

Odmah je 13-godišnjak suspendovan sa turnira, a on se u suzama nastavio prepirati, dobacivši sudiji da "jeb*no lažeš".

Mnogi poznati teniseri nastupali su na ovom turniru kao tinejdžeri, uostalom i Rafael Nadal, Andy Murray, Novak Đoković i mnogi drugi.

No, niko od njih nije ovako znao da gubi živce i da reaguje na ovako sramotan način. Čini se da je Šveđanin "prebrzo odrastao":

Top Komentari

Twista
Ali da je aut bio metar, jeste bio. Mozda ne bi doslo do ove reakcije, da je svirao aut.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi