Ludnica na meču FK Borac sa Rusima: Penal, poništen pogodak, na kraju i velika tuča te prekid meča
Nevjerovatne scene pred sami kraj meča

Nakon jednog faula u 88. minuti nastao je pravi haos

Ludnica na meču FK Borac sa Rusima: Penal, poništen pogodak, na kraju i velika tuča te prekid meča

S. Mlaćo

Nakon poraza od austrijskog bundesligaša Tirola, nogometaši Borca u Antaliji danas su odigrali novi priajteljski meč.

Nakon poraza od austrijskog bundesligaša Tirola, nogometaši Borca u Antaliji danas su odigrali novi priajteljski meč.

Rival je bio ruski tim Dinamo Makhackala, a na kraju je završilo 1:1. Zanimljivo, glavni sudija je zbog sukoba igrača kraj svirao prije 90. minute.

Dynamo je bolje otvorio meč i poveo u 32. minuti preko Yusupova. U šesnaestercu je srušen jedan igrač ruskog tima i sudija je pokazao na bijelu tačku. Izveli su to Rusi, ali golman Borca brani dva pokušaja.

Ipak, na asistenciju pomoćnog sudije, glavni sudija ponavlja izvođenje jedanaesterca i Yusupov pogađa, uz proteste Banjalučana.

Oglasi

Pred sami kraj prvog poluvremena lijepa akcija Borca, lopta dolazi do usamljenog Alena Jurilja, a on matira protivničkog oglmana.

U prvom dijelu vidjeli smo i nekoliko žestokih startova, pa je posla bilo i za sudije.

U nastavku bez puno uzbuđenja, a u 84. minuti zatresla se mreža ruskog tima, no signaliziran je ofsajd. Strijelac je bio Makarić, no uzalud su se radovali Banjalučani.

Tri minute prije kraja i ružne scene, sukobili su se gotovo svi igrači poslije jednog faula, te i stručni štabovi. Zaista ružne scene koje nikome nisu bile potrebne.

Meč na kraju i nije zvanično završen, nego je glavni sudija svirao kraj u 88. minuti. Zanimljivo da su i poslije tog zvižduka igrači se ponovo sukobili, a sve je počelo od dva faula koji je napravio jedan igrač Borca, a Rusi su tada potpuno izgubili živce.

Sve možete pogledati u samoj završnici videa.

U Antaliji je jutros prijateljski meč igrao još jedan premijerligaš, a radi se o FK Velež koji je poražen od Surkhon Termez.

Prijateljski meč:

Dynamo Mahackala - FK Borac Banja Luka 1:1

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RASanticeva
Ko će koga nego brat na brata ?
5 1
user1582313666
Nema Gigovica i ostalih kriminalaca od sudija pa odma problemi,ugasili se ako bog da.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi