Rožman jasan nakon poraza: "Onda bolje da svi sjednemo u svoj kazneni prostor i da gledamo"

Trener FK Sarajevo

Rožman jasan nakon poraza: "Onda bolje da svi sjednemo u svoj kazneni prostor i da gledamo"

Esmer Oštraković

Fudbaleri Sarajeva razočarali su svoje navijače na otvaranju drugog dijela sezone. Naime, oni su na Koševu sa 3:1 poraženi od Širokog Brijega.

Na papiru je u uvodu utakmice Sarajevo bilo favorit, ali na terenu to tako nije izgledalo.

Igralo je Sarajevo dobro u prvom poluvremenu, ali nisu uspjeli da naprave ozbiljniju priliku.

U drugom poluvremenu su primili čak tri gola i na kraju su upisali ubjedljiv poraz na svom terenu.

Nakon utakmice svoje viđenje susreta nakon teškog poraza na Koševu dao je Rožman.

Oglasi

"Čestitam Širokom. Solidno prvo poluvrijeme smo imali. Oni su se branili. Presjekao nas je taj eurogol. Igrači su bježali od lopte nakon toga. Premalo tranzicije. Puno toga nije valjalo. Ova utakmica nije bila na nivou".

Niste bili zadovoljni ni protiv Slobode?

"Svi su radili mnogo na fazi odbrane. Ko ima više loptu više griješi. Mi ćemo ići ka svom cilju. Onda je bolje da svi sjedemo u svoj šesnaesterac i da gledamo u miru", rekao je Rožman.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sa druge strane komentara trenera Širokog Brijega Dine Skendera nije bilo, ali je on opravdano bio odustan.

Naime, nakon utakmice su se desile ružne scene, a Skender je odmah sa svojim igračima napustio travnjak stadiona Koševo i zaputio se u svlačionicu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chwilla
hahahahha pa ti si kloc nevidjeni. Kakav tvoj ofanzivni fudbal. 80 minut Šutevi u okvir 0:7 ja gluplju izjavu nisam cuo ko ima vise loptu taj i vise grijesi hahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahaha ovo je u rangu sa izjavom brace gumene glave ko ne puca nece ni dati gol
1 0
Muho
NOGAA prokleti hudić! Veze ti sa fudbalom nemaš! Kako te nije stid hajvane slovenski daj odmah otkaz ako imalo obraza imaš! Kompletna uprava Sarajeva treba NAPOLJEE iz fudbala diletanti koga to dovodite na Koševo? Sve promašaj do promašaja bacate pare u vjetar !
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi