Savo Milošević objavio spisak igrača BiH za mečeve baraža za Evropsko prvenstvo!

U polufinalu igramo protiv Ukrajine 21. marta

Savo Milošević objavio spisak igrača BiH za mečeve baraža za Evropsko prvenstvo!

Endin Čaušević

Savo Milošević objavio je danas spisak igrača reprezentacije Bosne i Hercegovine na koje će računati u mečevima baraža za Evropsko prvenstvo.

U prostorijama Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine održana je danas press konferencija na kojoj se prisutnim novinarima obratio selektor našeg tima Savo Milošević.

Milošević je na početku obraćanja odlučio odmah da saopšti spisak igrača koje je pozvao za mečeve baraža za Evropsko prvenstvo, a isti možete pogledati na fotografiji ispod.

   Spisak igrača Bosne i Hercegovine za naredne mečeve

Golmani: Ibrahim Šehić, Nikola Vasilj, Kenan Pirić.

Obrana: Amar Dedić, Jusuf Gazibegović, Eldar Ćivić, Sead Kolašinac, Anel Ahmedhodžić, Adrian Leon Barišić, Dennis Hadžikadunić, Renato Gojković, Nihad Mujakić.

Oglasi

Vezni red: Rade Krunić, Gojko Cimirot, Ivan Bašić, Benjamin Tahirović, Miralem Pjanić, Denis Huseinbašić. Haris Hajradinović, Amar Rahmanović.

Napad: Edin Džeko, Ermedin Demirović, Haris Tabaković, Nemanja Bilbija, Said Hamulić, Smail Prevljak, Dal Varešanović.

Već je dobro poznato da će naša selekcija u polufinalu baraža igrati u Zenici na Bilinom polju protiv Ukrajine 21. marta, a ukoliko se plasiramo u finale igrat ćemo na Grbavici pet dana kasnije protiv boljeg iz okršaja Island - Izrael.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Također, i u slučaju da naš tim bude poražen u meču protiv Ukrajine pet dana kasnije ćemo igrati svoju utakmicu protiv poraženog iz duela Islanda i Izraela, te će taj okršaj biti prijateljskog karaktera.

No, nadamo se da će meč koji će biti na programu 26. marta na Grbavici biti takmičarskog karaktera i da će se naš tim u finalu baraža boriti da se konačno plasira na Evropsko prvenstvo o kojem toliko dugo maštamo.

Top Komentari

Hix
Nema tu igre dok nema Begovica
1 3
Mel_Glupson
Dok četalj vodi reprezentaciju navijam za težak poraz bosančetaljosa.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi