Pojavio se novi skandalozan snimak - Navijač leži na podu, a nogometaš Fenera ga udara nogom u glavu

Scena koju do sada nismo vidjeli

Pojavio se novi skandalozan snimak - Navijač leži na podu, a nogometaš Fenera ga udara nogom u glavu

Esmer Oštraković

Pravi haos nastao je sinoć nakon što je sudija svirao kraj utakmice između Trabzonspora i Fenerbahčea. Susret je ovo iz kojeg su kao pobjednici izašli gosti, a konačan rezultat bio je 3:2.

Imali su gosti nakon prvog poluvremena prednost od dva gola i činilo se da neće biti nikake rezultatske neizvjesnosti, ali ipak je bilo svega.

Livaković je poklonio gol za 2:1 Trabzonsporu lošom reakcijom nakon jednog slobodnjaka, a nakon toga domaći dolaze do poravnanja sa bijele tačke.

Ipak, igrači Fenerbahčea do kraja utakmice uspijevaju postići još jedan pogodak koji je na kraju značio i tri boda sa ovog gostovanja i nastavak borbe za titulu u domaćem prvenstvu.

Haos na ovoj utakmici krenuo je praktično pred kraj utakmice kada su domaći navijači na teren ubacivali sve i svašta i nisu birali trenutak kada će to raditi, a sudija kao da se pravio da to ne vidi.

Oglasi

U jednom trenutku Livaković se požalio na povredu i ostao je ležati na terenu, a onda su ga domaći zasuli raznim predmetima, te su ga tom prilikom i pogodili i nastradala je brada reprezentativca Hrvatske.

Kada je sudija svirao kraj utakmice na terenu je nastalo pravo ludilo, a za sve su krivi navijači domaće ekipe koji su utrčali na teren sa namjerom da se potuku sa igračima Fenerbahčea i to im je uspjelo.

Najgore je prošao Livaković kojeg je jedan domaći igrač udario pesnicom u glavu, a ubrzo su se pojavili i snimci kako se igrači Fenerbahčea tuku sa navijačima domaćeg tima.

Novi zanimljiv video se pojavio jutros, a u glavnoj ulozi je Jayden Oosterwolde za kojeg se sve do sada nije vidjelo da se tuko, ali ni šta je uradio.

Naime, dok je jedan navijač domaćeg tima ležao na podu Jayden Oosterwolde mu je prišao, te ga lijevom nogom šutirao u glavu. Zaista nimalo lijep potez igrača Fenerbahčea koji će naravno među njegovim navijačima biti okarakterisan kao herojski čin.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Igrači Fenerbahčea su se branili, ali zaista pitanje je da li je bilo potrebe da jedan fudbaler navijača šutira u glavu dok leži na travi.

Top Komentari

Mostarac94
Glavno je pitanje sta ce navijac na terenu, a ne ko ga udara
3 1
izvoristine
Kakav kretenluk. Za vrijeme Ramazana se tuku zbog krpenjace koju suta sad neko tamo sad neko vamo dok njihova braca u Gazi svakodnevno ginu i gladuju. Daj Boze da Muslimane jos crnje ne snadje. To su vrlo losa stvorenja koja ovo rade
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi