Bilo je samo pitanje trenutka - FK Borac produžio ugovor sa Vinkom Marinovićem

Zadovoljni su poslom koji radi

Bilo je samo pitanje trenutka - FK Borac produžio ugovor sa Vinkom Marinovićem

E. Oštraković

Danas je održana press konferencija FK Borac, a glavna tema bila je produžetak saradnje sa trenerom Vinkom Marinovićem.

Marinović sjajno vodi Borac, a to najbolje pokazuju rezultati i prvo mjesto na tabeli, te polufinale Kupa BiH. Novi ugovor potpisan je do 31. maja 2025. godine.

"Produžili smo ugovor i to sigurno govori da su zadovoljne obje strane, i klub i ja. Ono što je najbitnije je da imamo taj kontinuitet koji je potreban u radu. To nam je do sada donijelo dobre rezultate.

Moj stručni štab i ja se možemo pripremati za ono što dolazi i sigurno da ćemo taj kontinuitet pokušati zadržati i u narednom periodu", kazao je Marinović nakon što je potpisao novi ugovor.

Klub iz Banjaluke Marinović je preuzeo 2022. godine, te je od tada na klupi bio u 57 utakmica. Ostvario je 37 pobjeda, osam remija i 12 poraza.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ove sezone je Borac u svim takmičenjima odigrao 29 utakmica, te su upisali 21 pobjedu, pet remija i tri poraza.

Dva od ta tri poraza došla su od bečke Austrije u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu, a jedini poraz u WWin ligi Borac je doživio na Grbavici.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gr0hot
Jesu pomocnici, sudije isto produzile saradnju?
3 1
Aleksandar1976
I sa Sarajevom je bio prvak brzo ste zaboravili
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi