Divković: Protiv Izviđača će odlučiti nijanse

Član RK Vogošća Poljine Hills

Divković: Protiv Izviđača će odlučiti nijanse

S. Mlaćo

Danas u press sali SD "Amel Bečković" u Vogošći, održana je press konferencija za medije u organizaciji RK Vogošća Poljine Hills.

Povod press konferencije je bila najava utakmice 2. kola doigravanja za prvaka BiH "LIGA 4", koja se igra u subotu, 13.05.2017. godine u SD "Amel Bečković" u Vogošći sa početkom u 20,00 sati.

Prisutnim medijima obratili su se ispred kluba predsjednik UO RK Vogošća PH gosp. Fetah Kadrić i igrači Ivan Divković i Tarik Međić.

Predsjednik UO RK Vogošća PH gosp. Kadrić za medije je rekao da je veoma zadovoljan startom doigravanja za ptvaka BiH, koji je bitan za nastavak "LIGE 4", a ujedno i važan za motivaciju igrača u sljedećim susretima. Istakao je kako se radi o veoma bitnoj utakmici, i jakom protivniku kojeg respektujemo. Kako je kazao, ekipa Izviđača ima međunarodno iskustvo igranja u SEHA ligi i da se radi o kvalitetnoj ekipi. Ovom prilikom gosp. Kadrić je pozvao sve navijače i simpatizere RK Vogošće da dođu u što većem broju i podrže njihovu ekipu. Također je istakao da je zdravstveni bilten igrača dobar i da su svi spremni da daju svoj maksimum.

Igrač, Ivan Divković u svom obraćanju izrazio je zadovoljstvo nakon pobjede u 1. kolu Lige 4. Rekao je, što se tiče sutrašnje utakmice svi dobro znamo o kakvom je protivniku riječ i koliki je ulog u svemu tome. Istakao je, da je najvažnije što su svi zdravi i motivisani. Ekipa je spremna i uigrana. Također je naglasio da im je potrebna podrška navijača. Rekao je da ekipu Izviđač poznaju i da će neke nijanse odlučiti u sutrašnjoj utakmici. i na kraju je istakao, ja sam optimista.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Tarik Međić, srednji bek RK Vogošća PH, najavljuje dobru utakmicu, i da njegovi saigrači jedva čekaju sutrašnji susret. Istakao je, da svi imaju želju i da zanju šta im donosi pobjeda. Što se tiče ekipe Izviđača, Tarik je rekao poznajemo i mi njih a i oni nas. Ovu priliku je i on iskoristio da pozove navijače da ih podrže i da zajedno s njima ostvare pobjedu. Kako kaže, atmosfera u ekipi je dobra i dat ćemo sve od sebe da donesemo titulu prvaka BiH.

Utakmica je na rasporedu u subotu, 13.05.2017. godine sa početkom u 20,00 sati i igra se u dvorani "Amel Bečković" u Vogošći.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti