Rukometašice Mire se prošetale kroz Tuzlu

Ubjedljiva pobjeda protiv Jedinstva

Rukometašice Mire se prošetale kroz Tuzlu

E. Oštraković

Rukometašice Jedinstva iz Tuzle doživjele su neugodan poraz na domaćem terenu od ŽRK Mira iz Prijedora, a bilo je 44:26 za gošće.

Gostujuće rukometašice bile su blagi favorit u ovoj utakmici, ali su na kraju ostvarile ubjedljivu pobjedu od čak osamnaest razlike.

Nakon prvog poluvremena rukometašice Mire imale su prednost od osam razlike, a bilo je 19:11, a do kraja utakmice ta prednost je bila ogromna.

Na kraju ubedljivu pobjedu su upisale rukometašice Mire, te su potvrdile svoje velike ambicije u ovoj sezoni.

Jedinstvo - Mira 26:44 (11:19)

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Jedinstvo: Dervišbegović, Mitrović, Pavić, Saletović 3, Ibrahimović 1, Bošnjak 8, Petrović 6, Suljanović, Jusić, Mačak 1, Pavičević 2, Tadić 2, Mulaosmanović, Osmanović 3, Hodžić

Mira: Sekulić, Gligorević 4, Bašanović 6, Karagić, Ganić 2, Suvajac 1, Tintor 10, Miljuš, Mutić 1, Bilbija 2, Mutić B. 4, Krecelj, Stojanović 8, Mutić 6, Gligorević

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi