Hamilton: Vjerovatno neću ostati u Formuli 1

Ne želi cijeli život biti vezan za bolid

Hamilton: Vjerovatno neću ostati u Formuli 1

Britanski vozač u bolidu Mercedesa Lewis Hamilton poručio je da vjerovatno neće ostati u Formuli 1 nakon završetka vozačke karijere.

On je rekao da ne želi biti doživotno vezan za bolide i volan te da ima mnogo zanimljivijih stvari koje bi mogao raditi u životu.

"Ne vjerujem da ću ostatu Formuli 1 nakon kraja karijere. Ne vjerujem da ću sjediti u kabini i pričati kako bi ovaj vozač trebalo da uradi ovo, a onaj vozač da uradi ono. Pustite me na miru, ne želim cijeli život da budem vezan za volan i bolide", rekao je Hamilton i dodao: 

"Možda bih čitao knjige ili nešto, vidjet ćemo, ali gotovo sigurno neću raditi nešto vezano za F1".

Podsjetimo da Hamilton u prve tri trke ove sezone još nema niti jedan trijumf.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi